DEVA Partisinden Aşure Günü

Malatya DEVA Partisi tarafından Aşure İkramı Yapıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güne, Yönetim kurulu üyeleri ve Battalgazi Kadın Kolları Başkanı Tuğba Farımaz, Battalgazi İlçe yönetimiyle birlikte vatandaşlara aşure ikramında bulundular. Aşure programına çok sayıda vatandaş katıldı.

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş, Bu gün birlik ve beraberlik günüdür. Bu gün burada siyaset yok birlik ve beraberlik var dedi. Başkan Güneş, İl yönetimimiz, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe başkanlarımız, yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte bu gün aşure günü düzenledik. Bu aşure günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Malatyalı hemşerilerimize tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Birliğin olduğu yerde mutlaka başarı vardır. Bu gün Malatyalı hemşerilerimizle birlikteyiz, bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize, emeği geçen tüm arkadaşlarım adına tekrar teşekkür ederim dedi.

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları Başkanı Tuğba Farımaz: Bu ay, Kur'an-ı Kerimde kıymet verilen dört aydan biri olan Aşure aslında paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi olarak da kabul edilir. Ayrıca bolluk ve bereketi de ifade eder. Aşure günü toplumda büyük önem taşıyor, dini anlamlarının yanında kültürel olarak da paylaşım duygusunu arttıran bir gün olarak kabul görüyor dedi.

Başkan Farımaz: bu güzel, anlamlı günümüzde ve yaptığımız tüm organizasyonlarda her zaman yanımızda olan İl Başkanımız Onur Güneş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bu aşure günümüzde yine Battalgazi ilçe başkanımız Göksel Atlı yönetim kurulu üyelerimize şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları Başkanı Tuğba Farımaz, Malatya’mızda yaptığımız çalışma ve organizasyonlarda her zaman yanımızda olan basın mensubu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Farımaz, bugün bizleri yalnız bırakmayan Malatya’lı hemşerilerimize teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN