MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Güder Ve Milletvekili Tüfenkci’den Kırsal Mahalle Ziyaretleri

Başkan Güder: “Battalgazimize Hizmet Boynumuzun Borcudur”

Malatya’dan Asayiş Haberleri

19 Eylül Gaziler Günü Etkinlikleri Düzenlendi 

19 Eylül Gaziler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Başkan Barut, Öğrencilerimizin Yanındayız

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Gençlik Kolları Başkanı Ayşe Han Barut, 2022-2023 Eğitim Yılı Ülkemize ve Malatya’mıza hayırlı olsun dedi.

Gazi Derneklerinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü ve Haftası nedeniyle, Malatya Gazi Dernekleri Başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler.

MTSO Başkan Adayı Akif Baştürk, Sanayicilerle Bir Araya Geldi

  Baştürk, " Çıkmış olduğumuz bu yolda amacımız Malatya’ya hizmet etmek. Bizler yıllarca kendi çabamızla iyi kötü bir konuma geldik. Makam ve mevki peşinde değiliz" dedi.

Akademisyenlerden Arslantepe Buluşmalarına Övgü

Karma Sergi Ve Foto Akademi Sergisi Açıldı.

Başkan Karaman'dan Gaziler Günü Mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, 19 Eylül Gaziler Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı.

Başkan Gürkan'dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, tüm Şehit ve Gazileri minnetle andıklarını söyledi.

Maski Genel Müdürü  Mert: Batı Kollektörü Kasım’da Faaliyete Geçecek

Batı Kollektörü ve kanalizasyon hattı çalışmalarını yerinde inceleyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Zorlu yolculuğumuz devam ediyor.

Başkan Güder, Orduzu Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Daha yaşanabilir bir Battalgazi için ‘Durmak yok yola devam’ sloganını kendine şiar edinen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Orduzu Şanlıkaya mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek, devam eden doğalgaz çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Alpaslan, 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, 19 Eylül Gaziler Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı. Başkan Ayşe Alpaslan, Tüm Şehit Ve Gazileri Minnetle Anıyoruz Dedi.

Başkan Çınar, Suluköy Mahallesindeki Yol Yenileme Hizmetlerini İnceledi

“Suluköy’ün Yol Ağını Baştan Aşağıya Yeniliyoruz”

Şire Pazarı Esnafı, “Oğuzhan Başkan Bizim Sesimiz Oldu” Dedi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Şire Pazarını ziyaret ederek esnaflar ve kayısı üreticileriyle bir araya geldi.

Toplam 18524 haber.