Başkan Çınar, Suluköy Mahallesindeki Yol Yenileme Hizmetlerini İnceledi

'Suluköy'ün Yol Ağını Baştan Aşağıya Yeniliyoruz'

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Tarım ve hayvancılıkla uğraşan çalışkan hemşehrilerimizin yaşadığı, verimli tarım arazilerine sahip Suluköy mahallemizin ulaşım ağını baştan aşağıya yenileyerek, bölgeye ulaşımı daha sağlıklı ve güvenli hale getiriyoruz.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Suluköy mahallesinde sürdürdüğü yol yenileme ve sathi kaplama çalışmalarını inceledi.

Yeşilyurt Belediyesinin yatırımları neticesinde mahalle yollarının daha güvenli ve akıcı hale geldiğini söyleyen Suluköy Mahalle Muhtarı Bayram Çay, kırsal bölgelerin gelişmesi ve kalkınmasına verdiği önemden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundu.

Suluköy mahallesinin ihtiyaç duyduğu tüm yatırımları yerine getirmeye devam ettiklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçemizin kırsal bölgelerinin kalkınması, üreticilerimizin yanı sıra bu tür bölgelerde yaşayan hemşehrilerimizin rahat ve güvenli yollarda yolculuk etmeleri için yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan çalışkan hemşehrilerimizin yaşadığı, verimli tarım arazilerine sahip Suluköy mahallemizin yollarını da bu kapsamda baştan aşağıya yeniliyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin bölgede yaptığı saha incelemelerinin ardından yıpranan ve bozulan yollarımız düzenlenerek, mahallemizin yol ağı daha nitelikli hale getirilmektedir. İlçemizin hem merkezinde hem de kırsal alanlarında yıl içerisinde toplam 70 km sathi kaplama çalışması yaparak belirlediğimiz hedeflerin hayata geçmesini sağlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Suluköy mahallemizin ihtiyaç duyduğu 3, 5 km’lik sathi kaplama çalışmasını yerine getirip, mahallemizin yollarını daha düzgün ve kullanışlı hale getirdiler. Ekiplerimize çalışmalar sırasında desteklerini esirgemeyen muhtarımıza ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Yeni yatırımlarımız Suluköy mahallemize ve Yeşilyurt’umuza hâyırlı uğurlu olsun. Sahada emek sarf eden, alın teri döken tüm mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Suluköy mahallesine sözü verilen yatırımların gerçeğe dönüştürülmesinden büyük bir memnuniyet duyan mahalle sakinleri ve çiftçilerde, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundular.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN