Başkan Barut, Öğrencilerimizin Yanındayız

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Gençlik Kolları Başkanı Ayşe Han Barut, 2022-2023 Eğitim Yılı Ülkemize ve Malatya'mıza hayırlı olsun dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Gençlik Kolları Başkanı Ayşe Han Barut, 2022-2023 Eğitim Yılı Ülkemize ve Malatya’mıza hayırlı olsun dedi. Başkan Ayşe Han Barut, Bizler Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Gençlik Kolları Başkanlığı olarak, Maddi durumu iyi olmayan ve yine bazı öğrencilerimizin kırtasiye ihtiyaçlarının olduğunu gördük ve kendilerine birazda olsa katkı sağlamak için elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz dedi.

Başkan Ayşe Han Barut, Okulların açılması nedeniyle bazı öğrencilerimize kırtasiye ve okul çanta gibi katkımız olmuştur. Öğrencilerimize yapılan kırtasiye ve çanta yardımlarında bizlere destek ve katkı sunan, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Ve Malatya Şube Başkanı Ve Aynı Zamanda Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Başkan Vekili Sayın Zeki Dağ, İş Adamı Nadir Alataş, İş İnsanı Ali Gürcan, Ali Fırat, Mehmet Cirik, Ceylan Fotokopi Kitap Evi, Has Kırıcı Kayısı Ve Kuruyemiş Dünyası katkı ve desteklerinden dolayı şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Gençlik Kolları Başkanı Ayşe Han Barut, Bizler Vatanseverler derneği olarak her zaman gençlerimizin yanında olduk ve bugünde öğrencilerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bizler işimize bakarız kim ne derse desin ve yine kim ne yazarsa yazsın herkes kendine baksın, herkes herkesi biliyor ve tanıyorlar. Biz Allah rızası için çalışmalarımızı yapıyoruz.

Başkan Barut, Bu çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan ve bizlere destek veren Genel Başkanımız Ayşe Alpaslan, Yönetim Kuruluna ve büyüklerime şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Barut, Kırtasiye ve okul çantasında bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum Allah hepinizden razı olsun dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN