MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Amatör Spor Haftası Malatya Oryantiring Yarışması Yapıldı

Amatör Spor Haftası Her Yıl 13-19 Ekim Tarihleri Arasında Türkiye'de her yıl kutlanmakta olup,  İlimiz'de  15 Ekim 2023 Tarihinde Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü alanında  kutlandı.

İYİ Parti’de Yıldız Dönemi

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı görevinden kısa bir süre önce istifa eden Hakan Yılmaz’ın yerine İYİ Parti İl Başkanlığına Genel Başkan Meral Akşener tarafından Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız atandı.

Amatör Spor Haftası  Malatya Karate Müsabakaları Yapıldı

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Her Yıl 13-19 Ekim Tarihleri Arasında kutlanmakta olup, İlimiz'de  14 Ekim 2023 Tarihinde Malatya Yeşilyurt Merkez Spor Salonunda Karate Müsabakaları yapıldı.

İstanbul Malatya Günlerine Yoğun İlgi

İstanbul Yenikapı'da 12 - 15 Ekim Günleri arasında  düzenlenen ve MASTÖB ve MAKON Tarafından düzenlenen 6. Malatya Günleri büyük bir coşku ve  hasretle son buldu.

Adeta Cephanelik Yakalandı

Başkan Güder Gençlik ve Medeniyet Hareketi Üyeleriyle Buluştu

       Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Gençlik Ve Medeniyet Hareketi üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Güder 2019 yılından bu yana ilçeye kazandırılan yatırımları anlattı.

Başkan Gürkan, Hıroğlu Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

      Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt merkez konteyner kentte kalan vatandaşları ziyaret etti. Başkan Gürkan vatandaşları ziyareti akabinde Yeşilyurt İlçesi Hıroğlu Mahallesini de ziyaret ederek, bölgedeki mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Toplam 18511 haber.