Amatör Spor Haftası  Malatya Karate Müsabakaları Yapıldı

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Her Yıl 13-19 Ekim Tarihleri Arasında kutlanmakta olup, İlimiz'de  14 Ekim 2023 Tarihinde Malatya Yeşilyurt Merkez Spor Salonunda Karate Müsabakaları yapıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Yeşilyurt Merkez Spor Salonun da  yapılan Karate turnuvasına Minik Yıldız Büyükler  kategorisin de  sporcular katıldı. Amatör Spor Haftası etkinliği kapsamında yapılan Karate turnuvasına Yeşilyurt  Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet ÖZGÜL, Malatya Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih TERZİ  Gençlik ve Spor Şube Müdürü Murat İRTENİ, sporcular ve velileri katıldı.

Konu ile basın açıklaması yapan Türkiye Karate  Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa ÇELİK  konuşmasında:''  13-19 Ekim tarihleri arasında Türkiye’de yaş ve cinsiyet gözetmeksizin 81 ilimizde eş zamanlı olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında bugün  ilimizde Karate müsabakaları yaptık. Malumunuz 6 Şubat depreminden sonra bizler sahalarda hep beraber yaraları sarıp, tekrar ayağa kalkmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Malatya olarak da Karate Branşı'nda gençlerimizin gelişmesi ve ilerlemesi için bir çok yarışma faaliyetlerine  katılım sağlıyoruz. Her şey Güzelim Malatya için. Bizlere destek veren ve bugün buraya gelip bizleri onure eden Malatya Gençlik Spor İl ve İlçe Müdürümüze,  Malatya Cumhuriyet Savcımıza teşekkür ederiz.

Etkinlikte söz alan, Malatya Yeşilyurt Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet ÖZGÜL, “Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde,  tüm Türkiye de  eş zamanlı olarak düzenlenmekte olan, Amatör Spor Haftası Açılış Programı'na hoş geldiniz. Bizler her zaman olduğu gibi bugünde spor ailesi olarak birlikteyiz. Karate branşını yakından takip ediyorum. Sizlerin özverili çalışmalarınız bizleri çok mutlu ediyor. Malatya Yeşilyurt Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü olarak tesislerimiz ve bizler her daim spor ve sporcunun yanındayız., Antrenörlerimizin Gayretli çalışmaları ve başarıları bizleri mutlu ediyor. Ailelerimizin öz verisi ve destekleri çocuklarımızın başarısın temelini oluşturuyor. Bundan ötürü antrenörlerimizi, ailelerimizi, sporcularımızı ve hakemlerimizi müsabakalara göstermiş olduğu ilgiden ötürü kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Sporcuları ödülleri, ve kupaları takdim edilerek müsabakalar sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN