MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Milletvekili Ağbaba, Malatyalılar Kışı Dışarıda Geçirecekler

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba TBMM’de konuştu. Ağbaba yaptığı açıklamada Kürecik Radar Üssü ve Depremin Malatya’ya yaşattığı sorunları kürsüden dile getirdi.

Başkan Gürkan'dan MHP İl Başkanı Gök'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, geçtiğimiz günlerde güven tazeleyerek Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Gökhan Gök’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Babacan, Söz Verdiğimiz Gibi Şehrimize Hayırlı Olsun

AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ederek Kayısının Sorunlarını ve çözüm önerilerini istişare etti.

180 İş Yeri Kurayla Sahiplerine Teslim Edildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya’da hayatın normale dönmesi ve ticaretin yeniden canlanması için farklı alanlarda ticari faaliyet gösteren iş yerleri için geçici çarşılar yapılması noktasında çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. 

Güder: Yeni Dönemde Kentsel Dönüşüme Devam Edeceğiz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Şehit Fevzi Mahallesi’nde Kalıcı Konutlara Taşınan Ev Sahiplerine Misafir Oldu

Esenlik Süpermarketlerde 1000 Üründe İndirim Müjdesi

         Yüzde yüz Malatya Büyükşehir Belediyesi Şirketi olan Esenlik Şirketi yine örnek bir karara imza atarak Yıl sonuna kadar en az 1.000 üründe indirime giderek Maliyetine satışlarla Malatyalıların Bütçesine katkı sunmaya devam edeceklerini duyurdu.

Toplam 18511 haber.