Fatma Nurten Batur, Yorulmadan Yolumuza Devam Ediyoruz

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Davamız İçin Yorulmadan Yolumuza Devam Ediyoruz. Her şey Ülkemiz için, Her şey davamız için, Her şey Düzce’miz için. Nerede bir hayırlı iş ve işler varsa Fatma Nurten Batur, Oradadır.  AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanlığında Çalışan ve yine Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclis Üyesi Fatma Nurten Batur, Yorulmadan davası için her zaman sahalarda vatandaşlarla birlikte çalışmalarına başlamış ve her zaman: Ülkem için ve davam için çalışmaya devam edeceğim diyor.

AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanlığında Çalışan ve yine Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclis Üyesi Fatma Nurten Batur, Bizler bu kutlu yola çıktığımızda asla biz demedik biz bizler dedik ve tüm ekibimizle birlikte yola çıktık. Bizler bu yolda hiçbir zaman yorulmadık. Partimize ve yine vatandaşlarımıza gece gündüz demeden hizmet ettik. Bundan sonra da hizmet edeceğiz. Bu güzel Ülke hepimizindir. Hep birlikte bu güzel Ülkemize sahip çıkacağız. Bizler bu yola çıktığımızda asla ayrımcılık gözetmeden tüm vatandaşlarımıza hizmet yaptık ve yapıyoruz.

AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanlığında Çalışan ve yine Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclis Üyesi Fatma Nurten Batur Hanımefendi kendi ekibiyle birlikte yaptıkları çalışmaları vatandaşlar tarafından takdir edilmeye devam ediyor. Kar kış demeden her zaman sahalarda olmuştur ve olmuşlardır. Yapılan bu başarılı çalışmalar Düzce halkından da her zaman takdir edilmiştir. Yapılan bu başarılı çalışmalar ise sosyal medyada takip eden vatandaşların takdirinin kazanmıştır. Sayın Batur,  Özelikle ev ziyaretlerinde başarılı bir şekilde, Nerde bir hasta varsa ve yine nerede bir hayır işi varsa hep oralarda olmuştur ve karşılık beklemeden çalışmıştır.

Düzcelilerin Bir Fatma Nurten Batur’u var. Sayın Batur başarılı çalışmalarıyla ilgili Düzcelilerin takdirini kazanmış ve kazanmaya devam ediyor. Batur, Nerde bir gariban ve yardıma ihtiyacı olan varsa her zaman oradadır. Tüm ekibiyle birlikte her zaman sahalarda olmuştur. Her zaman birlik ve beraberlik mesajları vererek Ülkemizin daha güzel yerlere gelmesi için çalışıyor ve dua ediyor. Kimdir dediğimizde Sayın Fatma Nurten Batur, 22 yıldır Düzce AK Parti Kadın kollarında görev yapmaktadır ve yine Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclis Üyesi olduğunu ve çok çalışkan biri olduğunu dile getirmişlerdir.

Fatma Nurten Batur Hanımefendi her zaman olduğu gibi bugün de davasının yanında olmuş ve tüm ekibiyle birlikte yaptıkları başarılı çalışmaları her yerde konuşulmaya başlanmıştır. Sayın Fatma Hanım, nerede bir hayır işi varsa her zaman orada olmuştur. Nerde bir çalışma yapılacaksa orada olmuşlardır. Nereye bir yardım yapılacaksa orda olmuş ve olmaya devam ediyor. AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanlığında Çalışan ve yine Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclis Üyesi Fatma Nurten Batur Hanımefendi yaptıkları bu çalışmalarla takdir edilmektedir ve bu yapılan başarılı çalışmaları Düzce halkından da takdir ediliyor ve edilmeye devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN