Başkan Erdoğan'dan Eczacılar Odasına Hayırlı Olsun Ziyareti

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Eczane Teknisyenler Derneği Başkanı Erdoğan Gültekin, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Eczacılar Odasına yeniden seçilen Eczacı Ebru Sönmez'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Erdoğan Gültekin, Bizler bugün Malatya Eczacılar Teknisyenler odası olarak, Yönetim kurulu arkakaşlarımızla birlikte Eczacılar odası başkanlığına yeniden seçilen Eczacı Ebru Sönmez Baskanımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarına hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz dedi.

Başkan Gültekin, Eczacılar odası başkanı sayın Ebru Sönmez Başkanımız tercubeleriyle, özverili çalışmalarını her zaman takdir ediyoruz. Bizler Malatya Eczane Teknisyenler Derneği olarak Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte, Malatya Eczacılar odası başkanlığına seçilen Eczacı Ebru Sönmez ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

Malatya Eczacılar odası başkanlığına seçilen Eczacı Ebru Sönmez, Bugün bizleri ziyarete gelen Malatya Eczane Teknisyenler Derneği Başkanı Erdoğan Gültekin ve Yönetim kurulu arkadaşlarını şahsım ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Ebru Sönmez, Bizlere yeniden bu anlamlı görevi veren tüm Eczacı kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bizleri yeniden bu göreve getiren ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Malatya Eczacılar Odası Başkanı Ebru Sönmez, Bizlere hayırlı olsun ziyaretine gelen Malatya Eczane Teknisyenler Derneği Başkanı Erdoğan Gültekin ve Yönetim Kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Şükrü BAYDEMİR | 21 Ekim 2023 14:18

    Ebru başkanımıza ve yeni yönetimine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim Erdoğan başkanımız ve biz yönetim kurulu arkadaşlarımıza da ayrıyeten teşekkürler ederim bu güzel ziyaretimiz için

BUNLARA DA BAKIN