Farımaz, Mahallemize Hizmet İçin Yola Çıktık

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya’nın önemli STK’ların dan birinde Genel Sekreterlik görevini yürüten ve MASKİ deki başarısından sürekli söz ettiren aktif, başarılı kadın yöneticilerinden Tuğba Farımaz; ‘’Mahallemizi yeniden yaşanır hale getirmek için köprü görevi görecek gece gündüz çalışıp ortak akıl ve fikir ile sorunlarımızın hepsini çözeceğiz.

Muhtar adayı Tüğba Farımaz, Ben bu yola hizmet için hizmetkar olarak çıktım’’diye belirtrken, Zaviye mahllemiz depremde en çok zarar gören mahaller arasındadır.

Malatya’da ağır hasarlı binaların yıkımına hız verildi. Yıkımların en çok olduğu mahallelerden biri olan Yeşilyurt ilçesine bağlı Zaviye Mahallesi’nde de yaklaşık 3 bin bina yıkıldı, ağır hasarlı yada orta hasarlı. Mahallede yıkımların artması ile cadde ve sokaklar tanınmaz hale geldi. Halen birçok binanın yıkılmayı beklediği mahallede yıkımların tamamlanması ile bölge daha da boş bir alana dönecek, mahallelerinin büyük bölümünün moloz haline geldiğini söyleyen mahalle sakinlerinin tek isteği ise yeni yuvalarına biran önce kavuşmak’’ifadelerine yer verdi.
Hayatı Başarılarla dolu, aldığı her görevi ve sorumluluğu ufku ve vizyonu sayesinde yerine getirmesiyle tanınan görev insanı Tuğba Farımaz,’’ eski günleri aratmayacak şekilde mahalle sakinlerimizle birlikte istişare ederek küllerinden yeniden inşa edeceğiz. Zaviye Mahallemizin değerli halkına hizmet etmek benim için onurdur. Kapım her daim Mahallemizin tüm sakinlerine sonuna kadar açık olacaktır. Ben değil biz anlayışıyla Zaviye Mahallemizi yeniden ayağa kaldırmaya eski ihtişamlı günlerine döndürmeye talibim. Biz Bismillah dedik yola çıktık, takdir sizlerin’’dedi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN