Veli Ağbaba, İlk Vaadini Açıkladı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Ağbaba, ‘Benden daha büyük Malatya milliyetçisi yok dedi.

Malatya’nın umudu,CHP Malatya Büyükşehir belediye Başkan Adayı Ağbaba’ya sevgi seli. Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş, Oylar sizden Hizmet bizden sloganıyla seçimlere başladıklarını dile getirerek, “CHP Malatya’mızda tarih yazacak.Herkese eşit olacağız Hizmet için sizin için projelerimiz hazır” dedi .

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, “Malatya’nın en büyük milliyetçisi benim diyerek konuşmasına, “ Benden daha büyük Malatya milliyetçisi yok. Malatya’nın siyasetleri içinde Malatya’nın en büyük milliyetçisi benim. Milliyetçilik öyle lafla olmaz. Milliyetçilik kentin hakkı yendiğinde yakasından tutmakla olur. “ şeklinde konmuştu.

CHP İl Başkanlığı önünde partililere seslenen Ağbaba, “ Malatya yok olmuş, yerle bir olmuş, tarla olmuş birleri hiçbir şey yokmuş gibi  davranırken şehrin sesini ben duyurdum, Malatya’yı ben gündeme getirdim” dedi.

Ağbaba, “Hodri meydan” diyerek “Malatya’nın evladı, aşığı, milliyetçisiyim. Benden daha büyük Malatya milliyetçisi yok. Malatya’nın siyasetçileri içinde en büyük milliyetçi Veli Ağbaba’dır” ifadelerini kullandı.Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Cesur yürek Veli Ağbaba sloganı attı
Malatya’da bazı şeylerinde acilen değişmesi gerektiğini söyleyen Ağbaba, “ Bu kentte ilk vaadim Malatya’yı ayağa kaldırmak ama, sağcı, solcu, Muhafazakar, ülkücü herkesin yüzünü güldüren, Kemal Sunal Kültür Merkezi yapmak benim boynumun borcudur.

 Değerlerimize sahip çıkacağız. Bizim gönlümüz aşkla dolu, bu memleketi gülistan yapacağız.” İfadelerini kullandı.
Depremde partim yoktu diyerek seslenen Ağbaba, “ depremde Malatya için çalıştım.Ekmek su dağıtırken ayrım yapmadım. Birebir depremi hep birlikte yaşadık.Tüm Belediyelerin imkanlarını Malatya’ya getirmeye çalıştım. Ben bir partinin adayı değilim, Malatya’nın adayıyım. Ben Malatya ittifakının adayıyım.” Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN