Doğanşehirimizi Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İYİ Parti Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Hasan İliş yazılı basın açıklaması yaparak 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Doğanşehirli vatandaşlara seslenerek deprem felaketin yaralarını en kısa süre sararak Doğanşehir’i yeniden daha güçlü bir şekilde geleceğin güneşli günlerine hazırlayacaklarını belirtti.


    1977 yılında  Doğanşehir’de dünyaya gelen iş insanı Hasan İliş 9 yıldır başarı ile sürdürdüğü inşaat sektöründeki yatırımlarının sonucunda 6 Şubat Deprem Felaketinden en çok etkilenen Doğanşehir için yeniden kalkınma projelerini hazırladıktan sonra bağımsız aday olarak girdiği 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerine İYİ Parti Doğanşehir Belediye Başkan Adayı olarak devam etme kararı aldı.

Değerli Basın Mensupları, Kıymetli hemşerilerim;
    Öncelikle bu yaptığım açıklamayı karşılıklı müzakereler sonucu bir araya gelerek aynı çatı altında bulunduğumuz, İYİ Parti ve şahsım adıma yaptığımı belirtmek isterim.

 Bildiğiniz üzere kısa bir süre içerisinde gerçekleşen, ilk başta ‘’BAĞIMSIZ’’ Belediye başkan adaylığımızı; ilçemiz, memleketimiz ve özellikle yaşanan deprem felaketi sonucu çok ciddi bir şekilde maddi ve manevi olarak yaralanan sizler için bu koalisyonu kurmaya karar verdiğimizi dile getirmek isterim.

 Bizler yarınlarımızı düşünerekten gelecek nesile; sosyal, kültürel ve refah seviyesi daha yüksek liyakate uygun bir sistemin temelini atma çabasında olduğumuzu, her türlü eleştirilere açık her türlü fikirlere saygı gösterebilecek bir yapıya sahip olduğumuzu, belirtmek isterim. Bu yolda siz değerli yurttaşlarımın desteğiyle daha kolay yürüyebileceğimize, hedeflerimize istikrarlı bir şekilde hiçbir engele takılmadan çok daha rahat bir şekilde varabileceğimize inanıyorum.

 Geçmişte yaşanan bazı politik sorunlardan dolayı zaman, zaman ön yargılı olduğunuzu biliyorum evet bu ne bizim ne de sizlerin sorunu. Bu sorun temelde yatan sizlerin güvenini suiistimal eden ve hala başarısızlıklarıyla övünen sizleri hüsrana uğratan sözlerini seçim vaadi olarak kullanan sözlerini tutamayanların sorunu ama sizlere söz veriyorum her şeyin üstesinden geldiğimiz gibi bunların da üstesinden geleceğiz. Sizler varsanız bizler her daim varız. Ve eminim ki kıymetli yurttaşlarım sizler de aldığımız bu kararın Doğanşehir ve Doğanşehir halkının lehine olduğu kanaatine varacağınızı temenni ediyorum.

 Doğanşehir’imizi yeniden daha güçlü bir şekilde geleceğin güneşli günlerine hep birlikte taşıyacağız.

HASAN İLİŞ
İYİ Parti Doğanşehir Belediye Başkan Adayı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN