Tebrik Haberleri

Tebrik Haberleri

Başkan Şengönül’üden Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Şengönül: Türk - İslam Aleminin ve Malatya’lı Hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı Tebrik Ediyorum.

Başkan Dağ, Gündem Gazetesinin 7. Yılını Kutluyorum 

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Gündem Özel Gazetesi 6. Yıldan bu güne kadar yaptıkları başarılı çalışmalarını tebrik ediyorum dedi.

Milletvekili Çalık’tan Kırkgöz Sahil Parkı Projesine Tam Not

Milletvekili Çalık: “Denizi Olmayan Kente Sahil Getiren Başkanımızı Tebrik Ediyorum”

Başkan Güder, Malatya Şampiyonunu Tebrik Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Yusuf Okyay U-18 Futbol Ligi’nde grubunu namağlup lider tamamlayan ve Play-Off’lardaki zorlu rakiplerini de mağlup ederek Malatya Şampiyonu olmayı başaran Battalgazi Belediyespor’lu futbolcuları ve teknik ekibi tebrik etti.

Eroğlu,  Yeni Yatırımlarla Çok Güzel Olmuş, Tebrik Ederim

Orman Ve Su İşleri Eski Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu’mdan Beylerderesi Şehir Parkına Övgü!

Malatya STK’ları Arasında Ayrım Yok, Hepimiz Biriz

Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın ve Tarım Platformu yönetimi ve Üyeleri Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'e yaptığı ziyarette, yeniden TESK Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesinden dolay tebrik ederek başarılar dilediler.

Başkan Çınar, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Tebrik Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Öğretmenlik; sorumluluğu ağır, fedakârlık ve sabır gerektiren, dünyanın en onurlu mesleklerinden biridir.” dedi.

Çakır Ve Güder’den Başkan Sadıkoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Kahraman Kavuk, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletip, tebrik ettiler.

Başkan Güder’e Bir Tebrik De Milletvekili Çakır’dan

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, birçok Battalgazilinin hayalini gerçekleştirmek adına harekete geçen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in kadim ilçe Battalgazi’yi geleceğe taşıyacak projelerinden bir tanesi olan ‘Kırkgöz Sahil Parkı Proje’ alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Güder’den Hicri Yılbaşı Ve Muharrem Ayı Mesajı

Hicri yılbaşı ve Muharrem ayı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm İslam dünyasının Hicri yılbaşını tebrik eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Muharrem ayı, ilahi lütuf ve ihsanın tüm inananların üzerine adeta sağanak gibi yağdığı bir zaman dilimidir” dedi.

Belediye Başkanı Hakan Bay'dan Kurban Bayramı Mesajı

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay , Milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik eder,bayramın kardeşlik iklimini güçlendirerek tüm insanlığa barış,huzur ve esenlikler getirmesini dilerim.

Başkan İsa Özkan'dan Kurban Bayramı Mesajı

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan , Darende’li ve Malatya'lı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını yürekten tebrik ediyor; sağlık ve esenlikler diliyorum.

Başkan Şengönül: Tüm Türk ve İslam Aleminin Kurban Bayramını Tebrik Ediyorum

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, yayımladığı bir basın açıklaması ile tüm Türk ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik etti.

Milli Kuaförümüze Tebrik Ziyareti

Türkiye Milli Kuaför Takımımız İle Katıldıkları Şampiyonada Dünya Şampiyonu Olan Malatyalı Kuaförümüz Şener Eroğlu'na Tebrik Ziyaretinde Bulunduk.

Başkan Çınar, Hatice Akbaş Milli Gururumuzdur

Başkan Çınar, Dünya Boks Şampiyonu Hatice Akbaş’ı Evinde Ziyaret Edip Tebrik Etti.

Milletvekili Çalık, Dünya Şampiyonunu Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, dünya şampiyonu olan Hatice Akbaş’ı tebrik ederek, bundan sonraki süreçte başarılarının daim olması temennisinde bulundu.

Başkan Güder: Göz Aydınlığı Yavrularımızı Tebrik Ediyorum

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 4-6 Yaş Minik Öğrencilerin Kur’an Geçiş Törenine Katıldı.

Özel Çocuklarımızı, El Emeği Göz Nuru Eserlerinden Dolayı Tebrik Ediyorum

Yeşilyurt Kent Konseyi’nde Düzenlenen Sanat Şenliği Renkli Ve Coşku Dolu Anlara Sahne Oldu...

Başkan Akın’dan Arguvan Belediye Başkanı Kızıldaş’a Ziyaret

Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Başkan Onur Güneş, Ramazan Bayramı Mübarek Olsun

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş , Tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Rabbim’den niyaz ederim . Sağlık , Huzur ve Esenlikle nice bayramlara inşallah. Bayramınız mübarek olsun.

Başkan Çınar, Personelleri Ziyaret Ederek Bayramlarını Tebrik Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Başkan Sadıkoğlu, Hal Esnafı İle Bir Araya Geldi

Malatya Hali’ni ziyaret ederek, sebze ve meyve komisyoncularıyla bir araya gelen Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Daha taze ve sağlıklı sebze meyve tüketmemiz için gecelerini gündüzlerine katan hal esnafımızı gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Güder, Başarılı Sporcularla Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğündeki sporcular ve antrenörleriyle bir araya geldi. Başkan Güder, Okul Sporları Turnuvasının Okçuluk branşında kendi kategorilerinde başarı elde eden 12 sporcuyu tek tek tebrik ederek, Türkiye Şampiyonasında başarı diledi.

Başkan Dağ’dan Emniyet Teşkilatımızın Kuruluşunun 177. Yıldönümü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ,  Emniyet Teşkilatımızın Kuruluşunun 177. Yıldönümünü Tebrik Ediyorum dedi.

Karate Anadolu Yıldızlar İl Seçmenlerine Tebrik

Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü Karate Salonu’nda yapılan, Karate Anadolu Yıldızlar İl Seçmesinde Kata ve Kumite de birinci olan Kerem ve Melike Gülşen, kardeşleri ve antrenörlerini Özgül, makamında kabul ederek tebrik etti.

Vatanseverler Derneğinden Malatya Tabipler Odasına Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğinden Malatya Tabipler Derneğine Ziyaret. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Malatya Tabipler Derneğini ziyaret eden Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Birlik ve beraberlik mesajları verdi ve sağlık çalışanı kardeşlerimizin bayramlarını tebrik ediyorum dedi.

Ağbaba; Binlerce İşçimizin Hakkını Almasından Mutluluk Duyuyoruz

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,beraberinde Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve parti yöneticileriyle birlikte geçtiğimiz günlerde İnönü Üniversitesi Rektörlüğü ile kamu çerçeve ek protokolünü imzalayan Sağlık İş Sendikası Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek, şube başkanı Kenan Karateke ve yöneticilerini tebrik edip, başarılar diledi.

Gürkan, Sahadaki Personellerimizi Vatandaşlarımız da Tebrik Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’ya karın yağdığı ilk andan itibaren sahada çalışmalarını 7/24 esasına göre sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekiplerini ziyaret ederek, personellere çeşitli ikramlarda bulundu.

Başkan Çınar’dan Ağaç Sanatkârları Ve Mahrukatçılar Odasına ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ağaç Sanatkarları Esnaf Odası ile Mahrukatçılar Esnaf Odasını ziyaret ederek, yapılan seçimlerin ardından göreve getirilen Başkan ve Yönetim Kurullarını tebrik etti.