Karate Anadolu Yıldızlar İl Seçmenlerine Tebrik

Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü Karate Salonu'nda yapılan, Karate Anadolu Yıldızlar İl Seçmesinde Kata ve Kumite de birinci olan Kerem ve Melike Gülşen, kardeşleri ve antrenörlerini Özgül, makamında kabul ederek tebrik etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Konu ile Basın Açıklaması yapan Mehmet Özgül Anadolu Yıldızlarımızın birinci olması bizleri sevindirdi.  Gülşen Kardeşler'in bu başarısı, ilimizin başarısıdır. Bu başarıda emeği geçen Çelik Spor Kulübü antrenörü sensei Mustafa Çelik, hocamızı tebrik ederek, başarılarının devamını temenni ederim. 

İlimizde yapılan Anadolu yıldızlar il seçmelerinde görev alan, Gülşen Ailesi'nin Babası Milli Hakem Muhammet Kemal Gülşen, Milli Sporcu aynı zamanda hakem Caner Aygören’e Malatya Karatesi'ne emeklerinden ötürü çok teşekkür ederim. Dedi.

Yeşilyurt Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak, güzelim ilimizde sporun gelişimi için her geçen gün büyük yatırımlara ve projelere imza atmaktayız. Spor ve sporcunun gelişimi için bizlere düşen Malatya adına ne varsa her zaman göreve hazırız dedi.

Biz Karate Hakemlerini makamında kabul gören, Yeşilyurt Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Sayın Mehmet Özgül'e ve il Amiri Sayın Yalçın Aydın’a çok teşekkür ederiz. Sayın müdürümüzün bizleri yakından takip edip, Malatya Karatesi'nin gelişimi ve ilerlemesi için her zaman yanımızda olduklarının farkındayız. Kendisine sporcularımız, Antrenörlerimiz ve hakem arkadaşlarımız adına sonsuz teşekkür ederiz. Gücümüzü ve desteğimizi, bizleri sahiplenen, Makamında onur eden kıymetli müdürlerimizden alıyoruz. Bir kez daha basının önünde, Yeşilyurt Gençlik Spor İlçe Müdürü Sayın Mehmet Özgül’e teşekkür ederiz. Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN