Başkan Dağ'dan Emniyet Teşkilatımızın Kuruluşunun 177. Yıldönümü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ,  Emniyet Teşkilatımızın Kuruluşunun 177. Yıldönümünü Tebrik Ediyorum dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bütün Emniyet Teşkilatının haftasını kutladığını belirtti. Türk Polis Teşkilatı kuruluşundan bugüne kadar, ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliği ile namusunu korumayı, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinmiştir.

Gücünü Kanunlardan, desteğini de halktan alan geçmişi şanla ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatı'nın 177. Kuruluş yıldönümünü hep birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Polis Teşkilatımız, bir yandan hukuka ve yasalara bağlılıktan ayrılmadan, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için cansiperane şekilde çalışırken, aynı zamanda ülkemizin bölünmez bütünlüğüne de sahip çıkmaktadır.

Başkan Dağ, Bizler Basın olarak her zaman polisimizin yanında olduk ve bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz. Dağ, Emniyet Teşkilatı çalışanlarımızın haftalarını kutlarken, görevi başında vatan için gazi olanlara Allah’tan acil şifalar diliyor, şehit olan emniyet mensuplarımızı ’da rahmetle, minnetle anıyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN