Otel Haberleri

Otel Haberleri

Tokyo Otel İşletmecileri 1.500 Kişilik Aşure Dağıttı

Tokyo Otel İşletmecileri ve iş adamı Velioğlu Aşiretinden Arif ve Sami Acı kardeşler tarafından bugün 1.500 kişilik aşure dağıtımı yapıldı.

Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı Haftası Kutlaması

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri çerçevesinde Üniversitemiz Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde yemek yarışması düzenlendi.

Turizm Haftası Nedeniyle Bazı Etkinlikler Yapılıyor

15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokuluna bağlı Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı ile Arslantepe Anadolu Lisesi Turizm Bölümü öğrencileri arasında Dünya Mutfakları Yemek Yarışması düzenlendi.

Müstakil Sanayici İş adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Genel Kurulu Yapıldı

MÜSİAD Malatya Şubesi 22. Olağan Genel Kurulu Gala programı Mövenpick Otelde gerçekleştirildi.

Züleyha Altuntaş, Malatya Basınıyla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Seyran Park Butik Otel İşletme Müdürü Züleyha Altuntaş, Bizler Bugün Malatya’mızın Kıymetli Basın Kuruluşlarının Dernek Başkanları Ve Basın Mensublu Kardeşlerimizle Birlikte Kahvaltı Programında Bir Araya Geldik. İşletme Müdürü Züleyha Altuntaş,  Davetimize İcabet Eden Tüm Misafirlerimize Teşekkür Ediyorum Dedi.

Balık Karapınar’da Yenilir

Pütürge Karapınar Oteli ve Dinleme Tesisleri Bam Başkadır.

Doğru Partisi Genel Başkanı Serdaroğlu, Malatya'ya Geliyor

Doğru Partisi Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, 13 Şubat Pazar günü saat 13.00'te, İnönü Cad. Mentelita otelin salonunda yapılacak olan 1. Olağan Malatyaİl Kongresi'ni gerçekleştirmek üzere Malatya'ya geliyor.

İstanbul'da Darendespor Yararına Gece Düzenlendi

İstanbul'da Darendespor yararına bir otelde gece düzenlendi. Geceye Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Bürokratlar , STK Temsilcileri ,İş İnsanları ve Darendespor'a gönül vermiş birçok isimde katıldı.

MESOB İle Denizbank Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Denizbank ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Birliği (MESOB) arasında işbirliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokol ile esnafa, 3 ay ötelemeli kredi, taksitli ticari kredi, komisyonlarda avantaj sağlanacak.

İş İnsanı Erol Ağca "Senyor Gardin Hotel" İle Turizme Atıldı

Malatya'lı İş İnsanı ve Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Erol Ağca Turizm Sektörüne Senyor Gardin Hotel İle Adım Attı.

Çırmıhtı’nın Köklü Tarihi Ayağa Kalkıyor

AK Parti Milletvekili Hakan Kâhtalı, Çırmıhtı bölgesinin tarihsel zenginliklerini turizme kazandırmak amacıyla Tarihi Yeşilyurt Konaklarında yapılan restorasyon çalışmalarıyla hazır hale getirilen Butik Otel, 44 Yıl Hatır Kahve Konağı ile Kent Belleği Müzesi başta olmak üzere tanıtıma yönelik yatırım alanlarını inceledi.

Girişim Grubu Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu

Malatya Girişim Gurubu tarafından 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü münasebetiyle Malatya Girişim Guruba bağlı Mövenpick Otelinde kahvaltı düzenlendi.

Başkan Gündüz’den Yeşilyurt Belediyespor’a Anlamlı Ziyaret

Malatya İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Mehmet Gündüz, 3.ligde Mücadele eden Yeşilyurt Belediyespor Takımını Kamp yaptığı otelde ziyarette bulundu.

Malatya İdmanyurduspor – Darendespor Maçı Yarıda Kaldı

Malatya İdmanyurduspor, Darendespor maçı öncesi Avşar Otelinde kamp yaptı. Kampa Takımın Onursal Başkanı Teoman Mutlu’da katıldı.

Malatya İdmanyurduSpor Üçte Üç Yaptı

Malatya İdmanyurduspor–Hekimhan Girmanaspor Avşar otelinde maç öncesi bir araya gelerek burada kampa girerek maç saatini bekledi ve Üç maçınıda üst üste kazanarak başarıdan başarıya koşuyor.

Malatya İdmanyurdu İlk Maçında Galip

Malatya İdmanyurduspor, Battalgazispor maçı öncesi Avşar otelinde kampa alınarak ve maç saatini beklediler.

Anadolu Belediyeciliği İçin Malatya'da Buluştular

Yerel Yönetim Araştırma Yardım ve Eğitim Derneği (YAYED) ve Hekimhan Belediyesi'nin organizasyonu ile 2 Mart Cumartesi günü Avşar Otelde "Yeni Devlet Düzeninin de Anadolu Belediyeciliği" çalıştayı gerçekleşti.

Kültürel Değerlerimizi Çok İyi Tanıtmamız Gerekiyor

42. Turizm Haftası nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürü Levent İskenderoğlu beraberinde bazı Otel idarecileri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Hekimlik Zora Talip Olmaktır

Gözde Sağlık Grubu, 14 Mart Tıp Bayramı Kapsamında doktor ve sağlık çalışanlarıyla kentteki bir otelde bir araya geldi.

Malatya Park AVM ’Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü münasebetiyle Malatyalı Gazetecilerin şerefine Double Tree By Hilton otelde kahvaltı verdi.

Hekimhan Belediyesi Semt Kütüphanesini Hizmete Açtı

Hekimhan Belediyesi ve DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca “Okuma Kültürünü Geliştirme” projesi kapsamında Hekimhan belediyesine ait Yeni mahallede atıl durumda bulunan otelin yerine Semt Kütüphanesi açıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, Neden Evet Neden Hayır

İş Adamı Hakan İnci ‘16 Nisan’dan sonra çok ciddi ekonomik krizi bekliyoruz.