Doğru Partisi Genel Başkanı Serdaroğlu, Malatya'ya Geliyor

Doğru Partisi Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, 13 Şubat Pazar günü saat 13.00'te, İnönü Cad. Mentelita otelin salonunda yapılacak olan 1. Olağan Malatyaİl Kongresi'ni gerçekleştirmek üzere Malatya'ya geliyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İl Kongresi hazırlıklarını sürdüren Doğru Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın; "13.02. 2022 pazar günü Sayın Genel Başkanımız Rıfat Serdaroğlu tarafıma İl Başkanlığı görevini tevdi ettiği günden bugüne Doğru Parti değerlerinden ayrılmadan Malatya'mızda hep birlikte güzel bir hayali gerçekleştiriyoruz. Bu hayal; daha yaşanabilir, daha müreffeh ve her yönüyle gelecek vadeden bir Malatya hayalidir.

Başkanı Ahmet Turan Yalçın, İlkelerimiz doğrultusunda gencinden kadınına, işçisinden emeklisine kadar oluşmuş tüm teşkilatlarımız ve gönüllülerimizle birlikte 15 aydır bu yolda emek harcıyor, şehrimizin her köşesinde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayana kadar çalışıyoruz. Bundan sonrada gidilecek daha çok yolumuz, görecek daha çok başarımız var. 13 Şubat pazar günü gerçekleştireceğimiz kongremiz büyük bir atılımın ilk adımı olacaktır. Malatya'nın Doğru Partisi ‘sına kavuşacağı 13 Şubat pazar günü tüm hemşerilerimizi bekliyor olacağız." açıklamasında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN