Geçti Haberleri

Geçti Haberleri

Mesut Samanlı, MYK Asil Üyeliğe Geçti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Kılıç’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından MHP TBMM Grup Başkanvekili olarak görevlendirilmesinin ardından MYK’da boşalan yere Mesut Samanlı asil olarak atandı.

Başkan Gürkan'dan MHP İl Başkanı Gök'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, geçtiğimiz günlerde güven tazeleyerek Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Gökhan Gök’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ağbaba, Depremin Üstünden 1 Ay Geçti Hala Çadır Yok

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulu’nda, Malatya’da deprem sonrası yaşanan sorunlara ilişkin, “Deprem bir ayı geçti, hâlâ çadır yok. Vallahi yok, billahi yok. İnsanlar 30 günden beri duş alamıyorlar. 30 günden beri insanlar su göremediler. Hâlâ enkazın altında hayvanlar var. Hâlâ hayvanlara çadır bulunamamış” dedi.

BBP İl Başkanı Karaman’dan Oda Başkanı Zeytinoğlu’na Büyük Tepki

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Nokta gazetesi ve televizyonu tarafından yapılan son derece üzücü bir haberi öğrenmiş bulunmaktayız. Vatandaşlarımızı derinde üzmüştür.

Esnaf Teşkilatları Tek Yürek Oldu

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya ile birlikte depremden etkilenen 10 il için Türkiye genelindeki tüm esnaf teşkilatlarının harekete geçtiğini belirterek, “Esnafımız Türkiye için tek yürek olmuştur” dedi.

 İyi Partili Şahin’den ABYB’YE Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday adaylığını açıklayan Gökhan Şahin. Seçim ziyaretleri kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Başkan Güder’den İl Müftüsü Yıldırım’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz aylarda Malatya İl Müftülüğü görevine atanan Şahin Yıldırım’a "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Malatya'ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Eskimalatya'daki Sağlık Merkezinin Çalışmaları Sürüyor

Eskimalatya'nın Sağlık Merkezi ihtiyacını gidermek için mülkiyeti Battalgazi Belediyesi'ne ait olan 5 dönümlük alan üzerinde geçtiğimiz Kasım ayında yapımına başlanılan 2.katlı Sağlık Merkezi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Güder, İş İstihdamı Sağlayacak Tekstilkent Projesini İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, hizmet ve yatırımların bir an bile olsun durmadığı Battalgazi’de geçtiğimiz günlerde startını verdiği Tekstilkent Proje alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldı.

Kızılay Ekipleri Evi Yanan Aileyi Yalnız Bırakmadı

Geçtiğimiz günlerde Malatya Yeşilyurt İlçesi Salkonak Mahallesinde evleri yanan aileyi Türk Kızılayı Yeşilyurt Şubesi ekipleri yalnız bırakmadı. Aileye giyim ve gıda yardımında bulunan Kızılay ekiplerine aile üyeleri teşekkür etti.

Yeni Malatyaspor Sakarya'dan da Puan Çıkartamadı

Spor Toto 1. Lig'in 7. Haftasında Yeni Malatyaspor 1-0 öne geçtiği maçta deplasmanda Sakaryaspor'a 3 - 1 yenilerek kötü gidişini sürdürdü.

Başkan Güder’den Rektör Bentli’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Bentli’yi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Battalgazi’de Yaz Akşamlarına Yoğun İlgi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla geçtiğimiz hafta startı verilen “Battalgazi’de Yaz Akşamları” etkinliğinin ikincisi Ataköy Mahallesinde düzenlendi. Yoğun ilgi gören program ile Battalgazililer keyifli saatler geçirdi.

Ağbaba Ailesinden Hacıbektaş’ta Hayır Çarşısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında gittiği Hacıbektaş’ta babası Hüseyin Ağbaba ve geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren Elif Ağbaba adına yaptırdığı Hayır Çarşısı’nın açılışına katıldı.

Başkan Yılmaz, Kredi Kartı Borçluları 4 Milyonu Geçti

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, halkın büyük bir yoksullaşma içinde olduğunu, kredi kartı borcundan dolayı bankaların 4 milyon 125 bin vatandaşla ilgili yasal sürecinin devam ettiğini söyledi.

Dünya Ambalaj ve Kitapevi Büyümeye Devam Ediyor

Malatya’nın En Eski Kırtasiyecisi Olan Dünya Ambalaj Kitapevi Büyümeye Devam Ediyor. Malatya Dünya Ambalaj, Kitap, Kırtasiye, Gün geçtikçe büyümeye devam ederken kendinden söz etmeye devam ediyor.

Ayla Fırat, Malatya BOKS Tarihine Geçti

Malatya adına Boks tarihinde ilk defa bayanlarda Avrupa Boks Şampiyonasında 60 kg’da yarışan Milli Sporcu Ayla FIRAT derece yapmamasına rağmen tarihe geçti.

Muharrem Zeyno Adına Düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, geçtiğimiz günlerde vefat eden Muharrem Zeyno adına düzenlenen futbol turnuvası başladı.

15. Uluslararası Arguvan Türkü Festival Programı Belli Oldu

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş tarafından geçtiğimiz günlere bu yıl yapılacağı duyurulan "15. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali" kapsamında sahne alacak sanatçılar ve programın içeriği belli oldu.

Başkan Sadıkoğlu: Yüzde 25 İle Sınırlanan Konut Kira Artışı Düzenlemesi İşyerlerini De Kapsamalı

Emeksiz Caddesi’nde bulunan işletmeleri ziyaret eden Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulu'ndan geçen konut kira artışlarını yüzde 25 ile sınırlayan düzenlemenin işyeri kiralarını da kapsamasını talep ediyoruz” dedi.

Başkan Mert, Çok Verimli Bir Çalıştay Oldu

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Malatya’da düzenlenen Ulusal Su ve Atıksu Arıtma Çalıştayının (USAÇ) çok verimli geçtiğini ifade ederek, “Şehrimizde büyük bir organizasyon gerçekleştirdik.

Başkan Güder’den Milli Eğitim Müdürü Özdemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz ay Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hatice Özdemir’e “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı’ndan Esnaf Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı, Malatya’nın Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu ve İl Teşkilat üyelerinin iki gün boyunca yaptığı ziyaretler oldukça yoğun geçti.

Vali Baruş, Zirai Don Nedeniyle Hasar Gören Kayısı Bahçelerinde İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş beraberinde İl Tarım ve Orman Müdürü Tahir Macit ve Tarsim Bölge Müdürü Bülent Zelyurt ile geçtiğimiz günlerde yaşanan don sebebiyle hasar gören kayısı bahçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Battalgazi’ye Değer Katacak Dev Projeye Milletvekili Çalık’dan Tam Not

Vizyon projelerin baş mimarı olan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte geçtiğimiz günlerde müjdesini verdiği Hasırcılar Rekreasyon ve Sahil Projesi alanında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Ağbaba, Ekonomide “İşimiz Allah’a Kaldı” Modeline Geçtik

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gürkan, Şehrin Değerleriyle Şehri Yönetmek Bizim İçin Bir Şiardır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, geçtiğimiz günlerde TMMOB Mimarlar Odası Malatya Şubesinin yapılan genel kurulu ile göreve seçilen Yunus Emre Fidanel’i ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Battalgazi Belediyesi’nden Öğrencilere Anlamlı Eğitim Gezisi

Battalgazi Belediyesi tarafından 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde düzenlenen eğitime katılan Battalgazi’deki Türkiye’nin aydınlık yarınları, 3D yazılım başta olmak üzere çeşitli eğitimlerden geçti.