Dünya Ambalaj ve Kitapevi Büyümeye Devam Ediyor

Malatya'nın En Eski Kırtasiyecisi Olan Dünya Ambalaj Kitapevi Büyümeye Devam Ediyor. Malatya Dünya Ambalaj, Kitap, Kırtasiye, Gün geçtikçe büyümeye devam ederken kendinden söz etmeye devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya’nın En Eski Kırtasiyecisi Olan Dünya Ambalaj Kitapevi Büyümeye Devam Ediyor. Malatya Dünya Ambalaj, Kitap, Kırtasiye, Gün geçtikçe büyümeye devam ederken kendinden söz etmeye devam ediyor. Dünya Ambalaj Kitap şimdi İzmir ve ege bölgesinde hizmet vermeye devam ediyor. Dünya Ambalaj İzmir’deki şubesini büyük bir katılım ve coşkuyla hizmete açtı. Açılışa Dünya Ambalaj bölge temsilcileri ve çok sayıda davetliler katıldı.

İş Adamı Nadir Alataş Malatyanın en eski kırtasiyecisi olan Dünya kitapevi Ambalaj İzmir’deki şubesini açarak vatandaşlarımıza iş kapısını açmıştır. İş Adamı Nadir Alataş, Dünya Ambalaj Kitap ve Kırtasiye olarak yeni şubemizi İzmir’de açarak hemşerilerimizin hizmetlerine sunduk, burada İzmir’li hemşerilerimize hem hizmet etmek ve hem de İzmir’li hemşerilerimize iş imkânı sağladık ve bu çalışmalarımız aralıksız devam edecektir dedi.

İş Adamı Alataş, Bizler bugün burada bölgenin en büyük iş yerimizi açarak, Ege bölgesinde ’ki hemşerilerimize hizmet etmektedir. Bizler her zaman hizmetlerimizi vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz ve götürmeye devam edeceğiz.  İş Adamı Nadir Alataş, İzmir’de yeni açtığımız iş yerimizin İzmir ve Ege bölgemize hayırlı olsun.

 İş Adamı Alataş, Bu iş yerimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan İzmirli hemşerilerimiz ve yine her zaman yanımızda olan, bizleri yalnız bırakmayan Adel kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hızarel, Adel kalem satış Müdürü Tamer Ünsal, Şahsım ve Dünya Ambalaj çalışanları adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Malatya Merkez, Muğla, Denizli, Manisa, Aydın, Erzurum, Gaziantep, Ege bölgesinin kıymetli kırtasiyecileri katılmışlardır ve kendilerine teşekkür ediyorum, yeni açtığımız bu iş yerinin İzmirli ve yine Ege bölgemize hayırlı olsun dedi.

Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hızarel, Dünya Kitap Ambalaj tarafından bugün İzmir İlimizde açtıkları bu iş yerinin İzmir ve yine Ege bölgesine hayırlı olsun dedi. Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hızarel, Biz büyük bir aileyiz, Bizler her zaman kırtasiyecilerimizin yanındayız ve yanlarında olduğumuzu burada belirtmek isteriz. Genel Müdür Hızarel, Dünya Kitap Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Alataş’ın bugün İzmir’de açtıkları bu iş yerinin İzmirli ve yine Ege’li hemşerilerimize hayırlı olsun. Hızarel, İş Adamı Nadir Alataş’ın bu özverili çalışmalarından dolayı şirketim adına kendilerine teşekkür ediyorum ve hayırlı olsun dileklerinden bulunuyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN