Sarıtaç, Biz Milletimizin Geleceği İçin Kendi Çıkarlarımızdan Vazgeçtik

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

         Malatyalı Siyasetçi İyi Parti Milletvekili A. Adayı, Eğitimci, Yazar Asuman Sarıtaç Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak” İyi Parti Türkiye’nin geleceğidir” dedi. 

         Malatya’nın önemli Türkiye’nin sayılı Kadın siyasetçilerinden İktisatçı, Eğitimci, Yazar Asuman Sarıtaç İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener liderliğinde Türkiye’nin er yada geç İyi olacağını ve gelecek yüzyılın İyi Kadrolarla yönetilmesinin yakın olduğunu belirtti.


           Tarım ve hayvancılığın tükendiği, barınma sorununun ayyuka çıktığı, verimli topraklarımızın yabancılara satıldığı, on beş milyon hırsızı, sapığı, teröristi, ne idiği belirsiz insanın ülkemize doluştuğu, limanların satıldığı acayip günlere uyandık.

          İçte ve dıştaki yanlış politikaların neden olduğu ekonomik çıkmaz, insanların Ahlaki boyutta’da etkilenmelerine neden olmuştur. 22 Yıllık AK Parti İktidarının ülkemizi getirdiği durum Açlık, Yoksulluk ve Ahlaki erozyondur. 

         Bunlara dur diyecek olan yine Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde İyi Kadrolarıdır. İnsanların alım gücünün düştüğü, geleceğine umutla bakamadığı, gençlerin yurt dışına çıkmak üzere mücadele ettiği, Mültecilerin her geçen gün büyüyen sorunları Milletimizi canından bezdirmiştir. Mevcut İktidar 22 yılda düzeltemediğini şimdi mi düzeltecek? Bu darboğazlardan çıkışın reçetesi yine İyi Parti’dir. 

MALATYA KADERİYLE BAŞ BAŞA” MUTLUMUSUNUZ?” 

            6 Şubat’ta Malatya sarsıldı, yıkıldı, bir sıcak çorbaya, bir parça ekmeğe, bir yudum suya muhtaç kaldı. En fazla yıkımın olduğu Malatya’da 7 ay geçmesine rağmen bir çivi dahi çakılmamış enkazlar ise kaplumbağa hızıyla kaldırılıyor.

            Yetmedi hemşerilerimizin evleri soyuldu. Haftalarca insanlar bir duş alıp temizlenemedi. Bir tane yetkili çıkıp, “Tarla vasıflı arazilere imar iznini biz verdik, inşaatları ve müteahhitleri yeterince denetlemedik, zemin etütlerine dikkat etmedik, depreme dayanıklı evler inşa edemedik, gerekli tedbirleri alamadık, haliyle suçlu biziz,” demedi, diyemedi. 

          Bu olan bitende bir Allah’ın kulunun küçücük de olsa hiç mi bir suçu yoktu? Vicdanları bu kadar mı rahat? “Kim emanete (kamu malına) hıyanet ederse, kıyamet günü hıyanet ettiği şeyle birlikte gelir.  Sonra da hiçbir haksızlığa uğratılmaksızın herkese kazandığının karşılığı tastamam ödenir ve onlara haksızlık edilmez.” (Ali İmran 161)

İZİN VERENLERE İZLETTİRİN İBRETİ ALEM İÇİN

          Malatya’da hasar örmüş yeni binalarda dahil yıkım esnası törenlerle izlenerek televizyonlardan verilerek yapılıyor. Ayıptır, Bunları vatandaşlara izlettireceğinize Buraya izin veren, Beton veren, İmar Komisyonlarını, Denetim firmalarını getirtin onlara “ işte sizin eseriniz “ DİYEREK ONLARA İZLETTİRİN. Belki ibret alırlar, Yitirdiğimz kadar canların vicdanını yaşarlar, Milli servetin nasıl heba olduğunu, İnsanların evsiz kaldıklarını düşünürler?  

 İŞTE BÜTÜN MESELE BU

          Ülkenin asıl meselesi ekonomi, işsizlik, hayat pahalılığı ve göçmen sorunu iken suni gündemlerle halkın dikkatini başka yerlere çekmeye çalışma çabaları da halkın dikkatini artık çekmiyor. 22 yıllık iktidarın bitmiş ve tükenmiş politikalarla bu halka vereceği bir şeylerin kalmadığını kendileri de biliyor. 

            Başını kapatır kapatmaz, oruç tutar tutmaz, namaz kılar kılmaz, zekat verir vermez, hacca gider gitmez, Allah’a inanır inanmaz beni yada hiç kimseyi ilgilendirmez.  Bugün Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk koca bir ulusu ayağa kaldırdı, Kurtuluş Savaşı’na önderlik etti, devrimler yaptı, ekonomik zaferin üretmekten geçtiğini bildiği için sayısız fabrika kurdu. 

           Atatürk’ün tırnağı etmeyip laf konuşanlar bu ülke için ne yaptı diye soracak olursak cevap çok açık; HİÇ… 

           Hak yiyorsa, adaletsizse, hırsızsa, devlet malına el uzatıyorsa beni, seni, onu, herkesi, cümle alemi ilgilendirir. İşte Bütün mesele bu…

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN