Doğanşehir Haberleri

Doğanşehir Haberleri

Malatya İl ve İlçe Seçim Sonuçları

31 Mart Yerel seçimleri tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da da yapıldı. Fazla farkların olmadığı, katılımın düştüğü seçimlerde Doğanşehir ve Yazıhan Belediye Başkanlığını CHP'ye kaptırdı.

Doğanşehir'de yağmur suları sel getirdi, Belediye ekipleri seferber oldu

Doğanşehir'de sağanak yağış belediye ekiplerini alarm durumuna geçirdi. Doğanşehir Belediye ekipleri yağıştan etkilenen mahallelerde mağduriyetleri gidermek için mücadele ediyorlar.

Doğanşehir Belediye Başkanı Zelyurt muhtarlarla bir araya geldi

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Doğanşehir İlçesi Değerlendirme ve İstişare Toplantısı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlığında “Doğanşehir İlçesi Değerlendirme ve İstişare Toplantısı” gerçekleştirildi. 

8 Bin Koli Gıda ve Hijyen Seti, 300 Adet Çocuk Kıyafeti ve 12 Ton Hayvan Yemini Depremzedelerle Buluşturuyoruz

Yeşilyurt Belediyesi AR-GE Müdürlüğü, Hollanda merkezli İnsani Yardım Kuruluşu (Cordaid) ve Kentsel Gelişim Derneği işbirliğiyle Malatya’ya getirilen 8 bin koli erzak ve hijyen setinin yanı sıra 300 adet çocuk kıyafeti ile 12 ton hayvan yeminin Doğanşehir İlçesindeki konteyner kentlerde kalan depremzedelere ve çiftçilere dağıtımına başlandı.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Doğanşehir’e de Yardım Ulaştırdı

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı tarafından Malatya merkez, Pütürge ve Doğanyol ilçelerinde depremzede aile ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılan yardımların ardından Doğanşehir ilçesinde de vakıf yönetimi köyleri ziyaret ederek, gıda kolileri ile temizlik malzemelerini ihtiyaç sahiplerine teslim ettiler.

Malatya'da artçılar sürüyor! Peş peşe 5.3 ve 4.8

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre saat 14.11'de Malatya'nın Doğanşehir ilçesi merkez olmak üzere 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Başkan Durali Zelyurt, Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ilçe sakinleri arasında köprü vazifesi gören ve sorunların çözüme kavuşturulması için gayret gösteren mahalle muhtarlarını Belediye hizmet binası’nda ağırladı.

Başkan Zelyurt'a Sürgü Mahallesi Sakinlerinden “Hizmet” Teşekkürü

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt'u Sürgü Mahallesi sakinleri mahallelerine yapmış oldukları hizmetler için teşekkür ziyaretinde bulundular.

Başkan Zelyurt’dan 2023 Yılı Mesajı

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt; “Yeni yılın Ülkemize aziz milletimize tüm insanlığa ve siz değerli Doğanşehir’li hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini diliyorum”

Ağbaba, Doğanşehir Cezaevi Kaderine Terk Edildi

Yapımına 2016 yılında başlanan ve 2021 yılında tamamlanacağı açıklanan Doğanşehir Cezaevi kaderine terk edildi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Ülkenin bu zor döneminde milyonlarca liranın çarçur edilmesi kabul edilemez” dedi.

Doğanşehir Belediyesi Çalışmalarına Devam Ediyor 

Başkan Zelyurt; "Sürgü Mahallemizde Olduğu Gibi Diğer Mahallelerimizde De Çalışmalarımız Aralıksız Devam Ediyor"