Yalçın Arıcak, BBP Doğanşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

 

Doğanşehir İlçesi Belediye Başkanlığını İçin Aday Adaylığını Açıklayan (BBP) Büyük Birlik Partisi Aday Adayı Yalçın Arıcak, Oldu. Büyük birlik Partisi Doğanşehir Aday Adayı Yalçın Arıcak, Aya Adaylığının müracaatını yaparak, Doğanşehir için birlik ve beraberlik mesajlarını verdi ve bizler hep birlikte çalışarak Doğanşehir’imizi yeniden ayağa kaldıracağız dedi.

Doğanşehir İlçesi’nden Büyük Birlik Partisinde Aday Adaylığını Açıklayan Yalçın Arıcak, Bismillahirrahmanirrahim diyerek çalışmalarımıza başladık dedi.  Arıcak,  Şu açıklamalarda bulunurken, Pek kıymetli Doğanşehirli hemşerilerim 28 yıldır bir şekilde hep mücadele verdim. Bugün de belediye başkanlığı adaylığım olsun istedim. Bu bağlamda Halka Hizmet Hakk'a hizmet düsturu ile çıktığım bu yolda, İnancım, bilgim, birikimim ve tecrübelerimle Doğanşehir'imizin yeniden inşası ve ihyası için gece gündüz demeden çalışacağız.

Yalçın Aracık, Bizler Doğanşehir İlçemiz için ne gerekiyorsa elbirliğiyle ayağa kaldıracağız. Yeter ki bizler birlik içinde olalım aşmayacak hiçbir şey yoktur. Bugünden itibaren ve depremde nasıl dağ taş, Kar yağmur demedik hep sahalarda olduk ve bu günde sahalarda olacağız ve çalışacağız dedi.

Doğanşehir İlçesi Belediye Başkanlığını İçin Aday Adaylığını Açıklayan (BBP) Büyük Birlik Partisi Aday Adayı Yalçın Arıcak, Allah’a emanet olunuz dedi.

Yalçın ARICAK

Büyük Birlik Partisi

Doğanşehir Belediye

 Başkan Aday Adayı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN