Dikkat Haberleri

Dikkat Haberleri

Sınav Adaylarında Bahar Rehavetine Dikkat!

Eğitim Danışmanı Barış Balcı, baharın gelişinin insanın enerjisine ve ruhuna olumlu yansımaları olduğunu, ancak bu enerjiyi doğru yere kanalize etmek gerektiğini söyledi.

Murat Aslan, Yeşilyurt'un Geleceği İçin Sandıklara Sahip Çıkalım

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Hafta sonu yapılacak seçim öncesi sandık güvenliğine dikkat çekti.

Dönmezer, Halk, Siyasetçilerin Kullandığı Dilden Tiksinmiş Durumda

Adayların birbirlerinin düşmanı değil, rakibi olduklarını ifade eden HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, halkın, siyasetçilerin kullandığı dilden dolayı hem siyasete ve siyasetçiye güveninin kalmadığını belirterek, siyasetçilerin söylemlerine ve eylemlerine dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Karla Mücadele Çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri meteorolojik verileri de dikkate alarak çalışmalarını sürdürüyor.

Ağbaba; 2022’de Her Ay 10 Bin 491 Esnaf İflas Etti

CHP  Malatya Milletvekili Veli Ağbaba 2022 yılında yaşanan esnaf iflaslarına dikkat çekti. Ağbaba, “2022 yılında 125 bin 892 esnaf iflas ederek ekmek teknesini kaybetti.

Başkan Dağ’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, “Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmek, farkındalık yaratmak açısından büyük önem taşımaktadır dedi.

Başkan Güder: Gurur Verici Gençlik Yatırımlarına İmza Attık

Malatya Gençlik Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’ı makamında ziyaret eden ve dostluğun, cömertliğin, kardeşliğin ilçesi Battalgazi’de hayata geçirilen gençlik ve spor yatırımlarına dikkat çeken Belediye Başkanı Osman Güder, “Gençlerine değer veren ve yatırım yapan toplumlar geleceklerine her zaman güvenle bakarlar. İlçemizde gurur verici yatırımlara imza attık” dedi.

İtfaiye Daire Başkanlığı, Vatandaşları Sıcaklıklardan Oluşabilecek Yangınlara Karşı Uyardı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı sıcaklıkların artmasıyla birlikte oluşan yangınlardan dolayı vatandaşların daha dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyarıda bulunuldu.

Battalgazi Belediyesi’nden Memur Adaylarına Eğitim Desteği

Eğitime desteği ve bu konudaki önemli çalışmalarıyla dikkat çeken Battalgazi Belediyesi, gelecek planları yapan ve bu kapsamda 31 Temmuz’da yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’ye girecek memur adaylarına ücretsiz eğitim desteği sağlıyor.

Battalgazi Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Deneme Sınavı

Eğitime desteği ve bu konudaki önemli çalışmalarıyla dikkat çeken Battalgazi Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testleri (AYT) sınavlarına hazırlanan üniversite ve memur adayları için Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesi’nde ücretsiz deneme sınavı düzenledi.

Tütün Sadece İnsanımızı Değil Çevremizi’de Tüketiyor

Sağlığı Geliştirme ve Sigara ile Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, tütünün sadece insan sağlığına değil çevreye de büyük zararlar vererek gezegenimizi tükettiğine dikkat çekti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Dikkat Çeken Tiyatro Gösterimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Sokak Çocuklarına Şefkat Haftası etkinlikleri kapsamında Malatya’da farkındalık oluşturmak amacıyla sokakta tiyatro gösterimi gerçekleştirildi.

Başkan Uçkan Konut Krizi Böyle Çözülmez

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan konutlardaki artışa dikkat çekerek ' topluma çok büyük bir kötülük yapıyorlar' dedi.

Ramazan Bayramı’nda Gıda Alışverişine Dikkat Edilmelidir

Gıda Mühendisleri Derneği Malatya İl Temsilcisi Nihayet Alagöz 'ün Bayram Mesajı.

Otizmli Çocuklarla Birlikte Doğaya Mavi Balon Uçuruldu

Etkinliğe katılanlar, otizme dikkat çekmek amacıyla otizmli çocuklarla birlikte doğaya mavi balon uçurdu.

Fendoğlu, Malatya-Adıyaman Bir Bütündür

MHP Malatya milletvekili Mehmet celal Fendoğlu Adıyaman-Malatya ilişkilerinin sıcaklığına samimiyetine dikkat çekerek. Malatya-Adıyaman kader birliği yapan kentler olarak geçmişte de, bu günde kardeşti, gelecekte de bu iki kent ebediyen kardeş olarak ilişkilerine devam edecektir dedi.

Başkan Sadıkoğlu, Ölçü ve Tartı Aletleri Cezalarına Af İstedi

Ölçü ve tartı aletleri için kesilen fahiş cezalara dikkat çeken Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, önce deprem ardından pandemi sürecinde kepenk kapatan esnafa kesilen cezalar için af talep etti.

 Başkan Uçkan, Ekonomide Bıçak Kemiğe Dayandı

Gelecek Partisi İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, piyasaların elektirik ve doğalgaz faturalarının şokunu yaşadığına dikkat çekerek, “Ekonomide bıçak kemiği dayandı” dedi.

Eğitim Sen’den Cuma Günü 1 Günlük İş Bırakma Eylemi

Malatya EKSEN Eğitim Sen olarak genel merkezimizin aldığı karar doğrultusunda, Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle yaşanan enflasyon karşısında devlet memurlarına verilen zam oranının gerçekçi olmadığına ve daha önceki taleplerimizin yerine getirilmediğine dikkat çekmek amacıyla üyelerimizin katılımıyla bugün 14 Ocak 2022 Cuma günü 1 günlük iş bırakma eylemi gerçekleştirdik.

Başkan Çınar, Yapımı Süren Gündüzbey Sosyal Tesislerini İnceledi

“Gurmelerin, Gezginlerin Ve Youtuberların Dikkatini Gündüzbey’e Çekeceğiz”

Başkan Akkurt, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, dünya üzerindeki ve ülkemizdeki engelli vatandaşların sorunlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak adına çok önemli bir gün. Bu günü engelli vatandaşlarımız adına, kıymetli adımlar atmaya başlayacağımız bir gün olarak değerlendirmek, elbette çok daha anlamlı olacaktır. 

Başkan Çınar İle ‘Aşk Yolunda’ Filminin Oyuncuları Söyleşi Etkinliği Düzenledi

Film Sektörünün Dikkatini Çekecek Doğal Bir Platoya Sahibiz.

Çınar, Gençlerimizin Dikkatini Yeşilyurt’a Çektik

Yeşilyurt Belediyesinin Ak Parti Gençlik Festivalindeki Etkinlikleri Büyük İlgi Görüyor.

Başkan Uçkan, İnsanlar Mutsuz Ve Umutsuz

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr.Ahmet Ercan Uçkan,  iktidarın ülkeyi yönetemez hale geldiğine dikkat çekerek, "  İktidar kontrolü kaybetti, insanlar mutsuz ve umutsuz "dedi.

Başkan Güder, Orduzu’daki Alt Yapı Çalışmalarını İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Orduzu bölgesinde devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, vatandaşların çalışmalardan olumsuz etkilenmemesi için ekiplerin dikkatli hareket etmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Sadıkoğlu, Kurumlar Vergisi’nde Artış Olumsuz Sonuçlar Doğurur

Meclise sunulan Torba Yasa Teklifinde, Kurumlar Vergisi oranının 5 puanlık artışla yüzde 25’e çıkarılması talebi hakkında konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, muhtemel artışın firmalar ve yatırımcılar açısından olumsuz sonuçlara sebep olacağına dikkat çekti.

Battalgazi Belediyesi’nden Mavi Balonlarla Otizm Farkındalığı

Battalgazi Belediyesi tarafından 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık günü kapsamında "Otizme Mavi Işık Yak" etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılanlar, otizme dikkat çekmek amacıyla otizmli çocuklarla birlikte doğaya mavi balon uçurdu.

Gürkan: Niyazı Mısri’nin Eserlerinde İnsan Sevgisi, Birlik ve Beraberlik Vardır

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından tasavvuf dünyasının sayılı isimlerinden biri olan Niyazi Mısri’ nin sadece yaşadığı döneme değil, aynı zamanda günümüz dünyasına etki eden söylemlerine dikkat çekmek için program düzenlendi.