Dernek Haberleri

Dernek Haberleri

Başkan Budan, Dernek Çalışmalarımız Devam Ediyor

HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Dernek çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Dernek 20204 yılında yapılacak bazı çalışmalarımızın ve yine çok önemli projelerimizin olduğundan dolayı ve çalışmalar hakkında, Dernek Genel Başkan Yardımcısı Zeki Dağ’la bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Vali Ersin Yazıcı’nın Katılımıyla Karne Dağıtım Töreni Gerçekleşti

Vali Ersin Yazıcı, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının ilk yarısının sona ermesi nedeniyle, Battalgazi ilçesinde bulunan Orduzu Nadire Dernek İlkokulunda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine katıldı.

Görgün,  Başkan Güder'in Çalışmalarını Destekliyoruz, Takdir Ediyoruz 

Malatya Baskilliler Dernek Başkanı Yunus Görgün beraberinde Malatya Tekstilciler ve Konfeksiyon Derneği ( MATEK-DER) Başkanı Mehmet Tüm ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e ziyarette bulundu. 

Başkan Koçak'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Güzin Koçak, Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Başkan Günata’dan Vatanseverler Derneğine Ziyaret

Malatya Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Ziyaret Ederek Dernek Çalışmaları Hakkında Bilgiler Aldı.

Başkan Güder: Battalgazi’deki Hizmet Maratonumuz Sürecek

2019 yılından bu yana hayata geçirdiği yatırımlarla Battalgazi’ye hizmette altın çağını yaşatan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Malatya Bingöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Saim Balat ve dernek yönetimini ziyaret etti.

Asuman Sarıtaç'tan Pütürgebeyleri 44 ve Malatyabeyleri Derneğine Ziyaret

Eğitimci İş İnsanı ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç, Malatya’nın, Ülkemizin ve Gençlerimizin Geleceği İçin Tek Yürek Olmalıyız. Gençlerimizi Daha İyi Yarınlara Hazırlamalıyız. Kışla Caddesinde bulunan Dernek Binasında Dernek Başkanları ve Yüzlerce taraftarın karşıladığı Eğitimci İş İnsanı ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç karşılamadan dolayı herkese teşekkür etti.

Başkan Güder'den Anadolu Basın Birliği Derneği'ne Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Ederek Dernek Çalışmalar Hakkında Bilgiler Aldı.

Genç Drejanlılar Derneğinden Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Genç Drejanlılar Dernek Başkanı Oktay Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Ettiler.

Gürkan, Derneğimizin Ve Gençlerimizin Her Zaman Yanında Olacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Türkiye Beyazay Derneği Malatya Şubesini ziyaret ederek Şube Başkanı, yönetim kurulu ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Züleyha Altuntaş, Malatya Basınıyla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Seyran Park Butik Otel İşletme Müdürü Züleyha Altuntaş, Bizler Bugün Malatya’mızın Kıymetli Basın Kuruluşlarının Dernek Başkanları Ve Basın Mensublu Kardeşlerimizle Birlikte Kahvaltı Programında Bir Araya Geldik. İşletme Müdürü Züleyha Altuntaş,  Davetimize İcabet Eden Tüm Misafirlerimize Teşekkür Ediyorum Dedi.

Battalgazi’de Coşkulu Yerli Malı Haftası Kutlaması

Orduzu Nadire Dernek İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri ve velilerinin el ele vererek hazırladığı Yerli Malı Haftası kutlamalarına katılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Her ne olursa olsun önceliğimiz yerli ve milli olmalıdır.

Vali Hulusi Şahinden Şehit ve Gazi Derneklerine Ziyaret

Vali Şahin ilimizde faaliyet gösteren şehit ve gazi derneklerini ziyaret ederek dernek başkan ve üyeleri ile bir araya geldi.

İstanbul'da Drejan Dernekler Federasyonu Kuruldu (DREJAN-FED)

Drejan Aşireti Mensubu 8 Dernek Temsilcisi Aldıkları Karar Sonrası Birleşerek Drejan Dernekler Federasyonunu Kurdu.

17 Şehidin İsmi 17 Sınıfa Verildi

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Orduzu Nadire Dernek İlkokulunda, Malatyalı 17 şehidin ismi 17 dersliğe verildi.

17 Şehit 17 Sınıf Binlerce Gönül Projesi

Gençlerimize Vatan-Millet sevgisini aşılamak, milli şuuru oluşturmak ve şehitlerimizin isimlerini yâd etmek amacıyla proje sorumluları Eda Taşdemir ve Seda Dağdelen tarafından “17 Şehit, 17 Sınıf Binlerce Gönül” projesi kapsamında Orduzu Nadire Dernek İlköğretim Okulundaki sınıflara, 17 Şehidin ismi düzenlenen programla verildi.

Battalgazi Muhtarlar Derneğinden Vatanseverler Derneğine Ziyaret

Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Ettiler.

Dirijan Dernekler Federasyonu Kuruluyor

İstanbul'da yaşayan Drejanlılar tek çatı altında birleşme kararı alarak Dirijan Dernekler Federasyonu'nu kurma kararı aldı.

Başkan Karadoğan'dan Anadolu Basın Birliği Derneği'ne Ziyaret

Yeşilyurt Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

Başkan Yardımcısı Karadoğan'dan TİNGADER'e Ziyaret

Yeşilyurt Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği TİNGADER Doğu Anadolu bölge başkanlığını ziyaret etti.

Başkan Ayşe Alpaslan, Dernek Çalışmaları Hakkında Bilgiler Verdi

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği, Genel Başkan Ayşe Alpaslan Başkanlığında Toplandı. Vatanseverler Derneği aylık yönetim kurulu toplantısını dernek binasında yaparak, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Başkan Gürkan, Genç Drejanlılarla Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Dernekleşme Genç Drejanlıların Kaynaşması, Tanışması Açısından Önemli.

Başkan Güder, Battalgazili Muhtarların Gününü Kutladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede görev yapan Muhtarlar ve Dernek Başkanlarıyla bir araya geldi. Muhtarlık müessesesinin önemine vurgu yapan Başkan Güder, Hastane Cafe’de ağırladığı muhtarlara ilçede hayata geçen yatırımları da anlattı.

Vali Hulusi Şahin, Muhtarları Kabul Etti

Muhtar Dernekleri 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Vali Hulusi Şahin’i ziyaret etti.