İstanbul'da Bulunan Adıyaman Derneklerinden Vefa Örneği

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

 İstanbul'da Bulunan Adıyaman Dernekleri tarafından 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler adına '02.02 Dünya Adıyamanlılar Günü'nde düzenlenecek programla anılacak.

İstanbul'da bulunan Adıyaman Derneklerinden vefa örneği
Yolcu Yollarda program yapımcısı ve sinema sanatçısı Yusuf Özpolat, tarafından geleneksel hale getirilen 02.02 Dünya Adıyamanlılar Günü' her yıl bir birinden değerli sanatçılar yer aldığı ve Adıyamanlıları bir arada getirerek gelenek sürdürülürken, bu yıl ise depremde hayatını kaybedenler anılacak.


02.02 Dünya Adıyamanlılar Günü' anlamına İstanbul'da bulunan Adıyaman Sanayici ve İş Adamları Derneği, Anadolu Yakası Adıyaman'lılar Derneği ve Kahta Dernekler Federasyonu tarafından Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremde ağır yıkıma neden olurken hayatını kaybedenler için anma programı düzenlenerek, vefa örneği gösterecekler.
Başakşehir'deki Çınar Kongre Merkezi'nde hayatını kaybedenler için  '02.02 Dünya Adıyamanlılar Günü'nde İstanbul'da bir araya gelecek olan Adıyaman Sanayici ve İş Adamları Derneği, Anadolu Yakası Adıyaman'lılar Derneği ve Kahta Dernekler Federasyonu üyeleri tarafından depremde hayatını kaybedenler için anma programında Dünya Kur'an-ı Kerim okuma 1'ncisi Hafız Ahmet Sarıkaya Kur'an tilavetinin ardından Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof.Dr. Sismolog Ali Osman Öncel, deprem hakkında konuşmalar gerçekleştirecek.  Programda son olarak Grup Ravza İlahi Grubu seslendireceği ilahilerle yer alması bekleniyor.
 
Kaynak : PHA

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN