Görgün,  Başkan Güder'in Çalışmalarını Destekliyoruz, Takdir Ediyoruz 

Malatya Baskilliler Dernek Başkanı Yunus Görgün beraberinde Malatya Tekstilciler ve Konfeksiyon Derneği ( MATEK-DER) Başkanı Mehmet Tüm ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e ziyarette bulundu. 

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

        Malatya’da en fazla üyeye sahip aktif ve başarılı sivil toplum kuruluşlarından Baskilliler Derneği Başkanı Yunus Görgün Malatya Tekstilciler ve Konfeksiyon Derneği ( MATEK-DER) Başkanı Mehmet Tüm ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret ederek ilçeye ve Malatya’ya artı değer katan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.


          Battalgazi ilçesinin Belediye Başkanı Osman Güder ve A Takımıyla birlikte değişim dönüşüm projeleri sayesinde Türkiye Yüzyılına hazırlandığını ve Gelecek yılların şimdiden planlanarak hayata geçirilmesi neticesinde bölgenin parlayan yıldızı ve cazibe merkezi olduğunu belirttiler.

        Özellikle deprem öncesi ilçeyi depremlere hazırlayan, Kentsel dönüşümü başlatarak örnek olan, Kırkgöz Sahil projesiyle Malatya’nın ve Bölgenin emlak sektörü başta olmak üzere cazibe kazanmasına imkan tanıyan, Derme Deresi Islah projesiyle Malatya’nın en prestijli mekanı olmasını sağlayan, sosyal tesisleriyle Malatyalıların büyük rağbet ettiği vakitlerini geçirebildiği alanları oluşturan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini belirten Yunus Görgün” Osman Başkanımızdan memnunuz ve çalışmalarını takdir ediyoruz” dedi.

         Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirttiği konuşmasında” Malatya Tekstilciler ve Konfeksiyon Derneği ( MATEK-DER) Başkanı Mehmet TÜM ve Malatya Baskilliler Derneği Başkanı Yunus Görgün’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

          Bizim bu topraklara hizmet borcumuz var. Hep birlikte Battalgazi ilçemizi daha yaşanabilir, modern, temiz çevre, sosyal donatılar, Değişim ve dönüşümlerle geleceğe hazırlamak durumundaydık. Çalışarak istişare ederek hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz.
 
         Eserler ortaya çıkınca hemşerilerimizin de memnuniyeti her geçen gün artıyor. Bu da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Halka Hizmet Hakka Hizmet anlayışıyla çıktığımız yolda AK Kadroların nasıl başarılı ve faydalı işler yaptığını kamuoyuna göstermemiz açısından çok önemliydi. 

           Söz verdiğimiz gibi projelerimizin çoğunu hayata geçirmenin mutluluğunu aldığımız ödüllerle gururunu yaşıyoruz. Siz değerli STK Temsilcilerimizin nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu makamlar hizmet makamlarıdır. Vatandaşlarımıza kapımız 24 saat açıktır.”

           Malatya Tekstilciler ve Konfeksiyon Derneği ( MATEK-DER) Başkanı Mehmet TÜM ve Malatya Baskilliler Derneği Başkanı Yunus Görgün günün anısına Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e tablo hediye ederek” Başarılarınız daim olsun” temennisinde bulundular.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN