Davet Haberleri

Davet Haberleri

Başkan Guvenç, Üyelerimizin Haklarını Koruyacağız 

Türkiye Turizm, Lokanta Kantin ve Kafeterya İşverenleri Sendikası (TURİS) Başkanı Muzaffer Güvenç, sektör temsilcilerini sendikaya üye olmaya davet etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’den Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

Başkan Gürkan: Geçen gün sizlerin bizi davet ettiği toplantıya icabet ettik. Oradaki ifademizde de olduğu gibi şehrimizin yerinde dönüşümü ve yerinde dönüşüm yapan insanlara sizler orada çok pratik bir çözüm yolu getirdiniz. Bu ifadeleriniz bizi ziyadesiyle memnun etmiştir.

Başkan Gürkan, Orduzu Mahallemizin Sorunları Bir Bir Çözüldü

Orduzu Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmaları sonrasında hizmetlerden duydukları memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri Başkan Gürkan’ı mahallelerine davet ederek teşekkür ettiler.

25 Ocak’taki Sirk Gösterisine Tüm Çocuklarımız Davetlidir

Başkan Çınar Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu, Sirk Gösterisine Davet Etti.

İYİ Parti İl Başkanlığı'na Hakan Yılmaz Yeniden Seçildi

İYİ Parti Malatya 2. Olağan Genel Kurulu bugün Kongre ve Kültür merkezinde yapıldı. Hakan Yılmaz il başkanlığına yeniden seçildi. Saat 10:00 da başlayan kongreye İYİ Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu  ile  çok sayıda davetli katıldı.

Mehmet Çınar Başkanımızın Davetiyle Gençlerimizle Buluşmaktan Memnuniyet Duydum

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Beylerderesi’nde Ki Doğa Yürüyüşüne Katıldı

Züleyha Altuntaş, Malatya Basınıyla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Seyran Park Butik Otel İşletme Müdürü Züleyha Altuntaş, Bizler Bugün Malatya’mızın Kıymetli Basın Kuruluşlarının Dernek Başkanları Ve Basın Mensublu Kardeşlerimizle Birlikte Kahvaltı Programında Bir Araya Geldik. İşletme Müdürü Züleyha Altuntaş,  Davetimize İcabet Eden Tüm Misafirlerimize Teşekkür Ediyorum Dedi.

Keskin, Esnafınızdan Alışveriş Yapın, Paranız Malatya’da Kalsın, Memleketimiz Büyüsün

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, herkesi esnaf ve sanatkardan alışveriş yapmaya davet etti.

Şampiyonların Koleji Çamlıca’dan Davet Var

Çağdaş ve kaliteli eğitimin Malatya’daki merkezi olan Özel Çamlıca Koleji, Bursluluk ve Çamlıcaya Kabul Sınavına tüm öğrencileri davet etti.

Başkan Güder, Öğrencilere Tecrübelerini Aktardı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gençlerin daveti üzerine Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle tecrübelerini paylaşan Başkan Güder, ilçeye yapılan gençlik yatırımlarını da gençlere anlattı.

Çınar, Cumhurbaşkanımızı Ağırlayacak Olmanın Heyecanı Ve Mutluluğunu Yaşıyoruz

Başkan Çınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katılacağı Mitinge Tüm Malatya’lıları Davet Etti.

Büyük Birlik Partisi’nden Aşure İkramı

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve yönetimi Kurulu Tarafından düzenlenen Aşure programına partililer ve çok sayıda davetliler katılıdırlar. Düzenlenen Aşure Programına, STK Başkanları, Muhtarlar, çok sayıda davetliler ve partililer katıldılar.

Başkan Güder, Gençlerin Çay Davetinde İlçedeki Gençlik Yatırımlarını Anlattı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu “Çay Bizden, Sohbet Sizden” gençlik buluşmalarına katıldı. Samimi ortamda gerçekleşen çay sohbetinde Başkan Güder, gençlerin sorularına cevap vererek, ilçede yapılan gençlik yatırımlarını anlattı.

Berfin Aslan Milli Takıma Davet Edildi

Özel Çamlıca Koleji Spor Kulübü sporcularından Berfin Aslan, Türkiye Voleybol Milli Takım Gelişim Kampına davet edildi.

Başkan Gürkan, Cumhurbaşkanımızı Malatya’ya Davet Ettik

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte AK Parti’nin 156. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gitti.

Taştaş ve Bakır Ailesinin Mutlu Günü

Gazeteci Ramazan Taştaş’ın Oğlu Mustafa Taştaş ve Büşra Taştaş, Öğretmen evinde yapılan bir törenle geleceğe ilk adımlarını attılar. Düğün törenine çok sayıda davetliler katıldı.

Ahmet Özal, Türkiye'e 2. Özal Dönemi İle Şahlanacak

TEK Parti Genel Başkanı Ahmet Özal Tüm Türkiye'yi 2. ÖZAL döneminde bizimle yürümeye davet ediyorum dedi.

Keskin’den Kayısı Festivali Daveti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 25. Malatya Kayısı Festivali için 21 Temmuz Perşembe günü düzenlenecek olan kortej yürüyüşüne ve yapılacak etkinliklere başta esnaf camiası olmak üzere herkesi davet etti.

Gençlik Yarınlara İlerliyor Bayramlıkları Ocak Giydiriyor

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül bir basın açıklaması yaparak, gençleri bayramlıklarını almak için Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı’na davet etti.

Büyük Birlik Partisinden Akçadağ'da Halk ve Esnaf Ziyaretleri

Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanımız Arif Koyun ve Kıymetli Yönetiminin Daveti Üzerine, Akçadağ İlçesinde Halk ve Esnaf Ziyaretleri yapıldı.

Başkan Ahmet Turan Yalçın, Savcılarımızı Göreve Davet Ediyoruz

Vatan Severiz Diyen Siyasiler Nerede, "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" Diyen Şehit Gazi Dernekleri, Sivil Toplum Kuruluşları Neredeler..

Battalgazi’deki Spor Sahaları, Cuma Günü Açılıyor

Başkan Güder: “Açılışa Tüm Halkımız Davetlidir”

Bingöllüler Kültür ve Dayanışma Derneğinden Geleneksel İftar Yemeği

Malatya Bingöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği 1. Geleneksel iftar yemeği programına Malatya'daki Bingöllü Hemşerileri, Sivil Toplum Temsilcileri, Bürokrat ve seçkin davetli topluluğuyla katıldı.

Başkan Yıldız, 23 Nisan Programımıza Tüm Hemşerilerimiz Davetlidir

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramın unutmadı.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği İftar Yemeğine Yoğun İlgi

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Tarafından düzenlenen iftar programına yoğun ilgi. Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından düzenlenen iftar yemeğine Siyasiler, STK Başkanları, Basın Mensubu ve davetliler katıldılar.

Ankara'da 6 Muhalefet Partisinin Kadın Kolları Başkanları İftarda Bir Araya Geldi

Gelecek Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Mürşide Gizem Yıldırım'ın iftar daveti ile altı muhalefet partisinin Ankara il kadın kolları başkanları bir araya geldi.

Kayısı Tatlısı Oscar Menüsünde

27 Mart 2022 tarihinde Los Angeles'ta Dolby Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen sinema dünyasının en ihtişamlı ödül törenlerinden biri olan 94. Akademi Ödülleri (Oscar) töreni sonrası düzenlenen partide davetlilere bu yıl ilk kez Türk yemekleri ikram edildi.

Başkan Sadıkoğlu’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım Vurgusu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, yaklaşan Ramazan Ayı öncesi herkesi imkânları dâhilinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapmaya davet etti.