Başkan Ahmet Turan Yalçın, Savcılarımızı Göreve Davet Ediyoruz

Vatan Severiz Diyen Siyasiler Nerede, 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' Diyen Şehit Gazi Dernekleri, Sivil Toplum Kuruluşları Neredeler..

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya' mızı Ne Durumlara, Ne hallere düşürdünüz. Yeni Malatya Spor Mali Kongresinde Divan Başkanı Mehmet Duran Özkan, Aleni bir şekilde "Devrim Şehitleri" İçin Saygı Duruşu Çağrısı yapılıyor Kongre Salanda Tepki veren bir kaç kişi, diğerlerinden ses çıkmıyor, benim bildiğim Malatya' lıyım diyenler Kongre Salonunu Terk etmeliydi. Divan Başkanına Ne Yapmaya Çalışıyorsun, Amacın ne, gayen Ne diye hesap sorulmalıydı.

Şehit Gazi Dernekleri Tabela derneğimi, Dernekçilik Basın Önünde Süslü laflar etmekle, Fotoğraf karelerinde poz vermekle olmaz, böylesine ciddi bir konuda Konuşmayacak, Şehitlerimizin, Gazilerimizin Hakları aranmayacak, Suç duyurusunda bulunmayacaklarda Ne zaman var olacaklar, ne zaman konuşacaklar.

Başta Divan Başkanı Mehmet Duran Özkan, Kongre Salonunda Tepki vermeyenleri, Siyasileri, Sivil Toplum Kuruluşlarını, Özelliklede Şehit Gazi Derneklerini Şiddetle Kınıyorum.

 Vatan için Şehit olan Evlatlarımızın Kemiklerini Sızlatmak, vatan için Gazi olan Kardeşlerimizi, Yüreği Yaralı Anaları, Ocağı Sönen Babaları Üzmeye hiç Ama hiç kimsenin Hakkı Olmadığı gibi Haddinde Değildir. Türkiye Cumhuriyeti Savcılarımızca Yasal yönden gereğinin yapılmasını düşünüyor ve bekliyorum... Bülten

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN