Taştaş ve Bakır Ailesinin Mutlu Günü

Gazeteci Ramazan Taştaş'ın Oğlu Mustafa Taştaş ve Büşra Taştaş, Öğretmen evinde yapılan bir törenle geleceğe ilk adımlarını attılar. Düğün törenine çok sayıda davetliler katıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Taştaş ve Bakır Ailesinin Mutlu gününde yalnız bırakmayan, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı, Aynı zamanda Vatanseverler Derneği Genel Başkan Vekili Zeki Dağ, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, TİNGADER Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan, Malatya Birlik Gazetesi Köşe Yazarı Ali Fırat, Gazeteci Ali Aladağ, Arguvan Müftüsü Musa Beyazyüz, Öğretmen Evi Müdürü Murat Bilim,  Milli Eğitim Camiası, İl dışında ve Çok Sayıda Davetliler katıldı.

Anadolu Basın Birliği Derneği Üyesi ve iha Arguvan Muhabiri Ramazan Taştaş’ın Oğlu Mustafa Taştaş ve Büşra Bakır, Öğretmen evinden yapılan bir törenle hayata ilk adımlarını attılar. Ramazan Taştaş, Kısa bir konuşma yaparak, Bugün bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan buralara kadar gelen tüm misafirlerimize her iki aile adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Ramazan Taştaş, Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak Başkanıma teşekkür ediyorum. Programları yoğun olduğundan dolayı düğün törenimize katılamayan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yine programlarından dolayı düğün törenimize katılmayan ve çelenk gönderen tüm davetlilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Her zaman yanımızda olan Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ Başkanıma ayrıca teşekkür ediyorum. Her zaman her konudan bizleri yalnız bırakmamışlardır ve zor günlerde hep yanımızda olmuştur. Allah kendilerinden razı olsun. Sayın Zeki Dağ Başkanımız her zaman bizlerin ve basın camiamızın yanında olmuştur ve olmaya devam etmektedir.

Ramazan Taştaş, Programları Yoğun Olduklarından Dolayı, Telgraf, Çelenk Gönderen, Başta AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, AK Parti Malatya Milletvekilimiz Bülent Tüfenkçi, AK Parti Malatya Milletvekilimiz Öznur Çalık,  MHP Malatya Milletvekilimiz Mehmet Fendoğlu, AK Parti Malatya Milletvekilimiz Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekilimiz Hakan Kahtalı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Kale Belediye Başkanı Murat Koca, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan Müftüsü ve yine Millî Eğitim camiasına ve yine tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak, Belediye başkanımız Sayın Selahattin Gürkan Beyin selamlarını getirdik, Sayın Başkanımız Selahattin Gürkan bey Kayısı Fuarı olması nedeniyle yoğun olduğundan dolayı bu düğün törenine katılamamıştır.  Bu gün burada birlikte hayatlarını birleştiren her iki gencimize ömür boyu mutluluklar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ, Bizler bu gün iki kardeşimizin düğün törenlerine katılarak böylesine güzel bir güne şahit olduk ve her iki genç kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Başkan Zeki Dağ, Derneğimizin Üyesi Ramazan Taştaş ve yine Arguvan İlçemizin iha muhabiri olarak başarılı bir şekilde görev yapmaktadır.

Başkan Dağ, Ramazan Taştaş Kardeşimizin bu mutlu gününde yalnız bırakmadık ve arkadaşlarımızla birlikte düğün törenine katıldık. Herkesin bildiği gibi, evlatlarının düğününü yapmak ayrı bir güzelliktir. Bizlerde böyle güzel olan bu tür güzel organizasyonlara katılıyoruz ve kendilerini yalnız bırakmıyoruz ve hep yanlarında oluyoruz. Bu güzel düğün törenine katılan tüm misafirlere teşekkür ediyorum dedi. Bugün burada iki genç kardeşlerimizin mutluluklarına ve yine iki ailenin mutluluklarına ortak olduk ve şahit olduk, Bizlerde her iki gencimize Mustafa Taştaş ve Büşra Taştaş Kızımıza mutluluklar diliyoruz dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler bu gün burada bulunarak Taştaş ve Bakır alilerinin bu güzel günlerinde yalnız bırakmadık ve sevinçlerine ortak olduk. Bizler Vatanseverler Derneği olarak her iki genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

TİNGADER Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan, Bizlerde her iki genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz ve Allah yar ve yardımcıları olsun dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN