Birinci Haberleri

Birinci Haberleri

Ramazan Bayramının İslam Coğrafyasına Umut Olmasını Diliyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Bayram Namazını Karagözlüler Camii’nde kıldıktan sonra, vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayram Taşkın: Ülkemizde Merkez İlçeler Arasında Birinciyiz

Rekor oyla Battalgazi Belediye Başkanı seçilen Bayram Taşkın mazbatasını alarak görevine resmen başladı.

CHP’li Yıldız’a yumruklu saldırının davası başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız’a yönelik yumruklu saldırının birinci duruşması görüldü. 

Yeşilyurt Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı 2022 Yılında Türkiye’de Zirveye Yerleşti

“2022 Yılında 10.873 Öğrenciye Eğitim Vererek Birinci Sıraya Yerleştik”

Ağbaba, Son 24 Yılın En Yüksek Enflasyonu Gerçekleşti

Türkiye Yüksek Enflasyonda Avrupa’da Birinci, Dünyada Altıncı...

Battalgazi Belediyesi Meclis Toplantısı Birinci Birleşimi Gerçekleştirildi

Battalgazi Belediyesi Meclisi, olağan Eylül ayı toplantısının birinci birleşimi tamamlandı. Toplantıda 9 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Başkan Gürkan, Şehitliği Ve Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kurban Bayramı’nın birinci gününde Bayram Namazını Yakınca Merkez Camii’nde kıldıktan sonra, vatandaşlarla bayramlaştı.

LGS Birincileri Vali Şahin’i Ziyaret Etti

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alarak birinci olan öğrenciler Vali Şahin’i ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Malatya TSO, TOBB Proje Okulu Öğrenci Ve Öğretmenlerini Ödüllendirdi

TEKNOFEST ve TÜBİTAK proje yarışmalarında Türkiye birincisi ve ikincisi olan TOBB proje okulu Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri Malatya TSO tarafından ödüllendirildi.

Zeynep Zafer’den 1 Haftada 3 Altın Madalya

Zaferspor Kulüp Sporcusu Aynı Zaman da Zafer Kulüp Başkanı Ali Zafer Kızı Zeynep Zafer 1 Hafta İçinde Peş Peşe 3 Birincilik Elde Eden Zeynep Zafer Tarih Yazdı.

Başkan Gürkan, Bayramın İlk Gününde Şehitlik’i Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Bayram Namazını Şehir Mezarlığı Camii’nde kıldıktan sonra, vatandaşlarla bayramlaşarak Şehitlik ziyaretinde bulundu.

Başkan Güder, Battalgazi’deki Muhtarları İftarda Ağırladı

“Ramazan’ın bereketi hep birlikte yaşanır” diyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan’ın on birinci gününde iftar sofrasında ilçede görev yapan muhtarları ağırladı.

Karate Anadolu Yıldızlar İl Seçmenlerine Tebrik

Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü Karate Salonu’nda yapılan, Karate Anadolu Yıldızlar İl Seçmesinde Kata ve Kumite de birinci olan Kerem ve Melike Gülşen, kardeşleri ve antrenörlerini Özgül, makamında kabul ederek tebrik etti.

Böke, Malatya Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yatırımlar Anlamında 15 Büyükşehir Belediyemiz İçerisinde Birinci Sırada.

Yeşilyurt’un Nefis Lezzetleri 7.Dünya Helal Zirvesine Damga Vurdu

“Yöresel Yemeklerimiz 3 Altın İle Türkiye Birincisi Oldu”

Malatya TSO TOBB Proje Okulu TEKNOFEST’te Türkiye Birincisi Oldu

İstanbul’da Atatürk Havalimanında 21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2021'e “İnsanlık Yararına Teknoloji Sağlık ve İlk Yardım” kategorisinde “Akıllı Eczane Sistemi” projesiyle katılan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın TOBB proje okulu Yunus Emre Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Türkiye birincisi oldu.

Malatya TSO, 2021 Teknofest Finalinde Yarışacak

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “2020 Teknofest'te birinci olan Malatya Hasan Akbudak İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri 2021 Teknofest’te Ebabil ve Aktolgalı ekibiyle iki dalda finalde yarışacak. Malatya TSO olarak, ana sponsoru olduğumuz ekibimize başarılar diliyorum” dedi.

Vali Baruş LGS 1.’si Alperen Yıldırım’ı Makamında Kabul Etti

Vali Aydın Baruş, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan sınavda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Çamlıca Okulları öğrencisi Alperen Yıldırım’ı makamında kabul etti.

Keskin’den Şeker Fabrikasına “Tebrik” Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Şeker Fabrikası’nın 2020-2021 kampanya döneminde bu yıl 68 bin ton şeker üreterek, son 40 yılın en yüksek şeker üretimini yaparak Türkşeker’e bağlı 15 fabrika içinde birinci olması nedeniyle fabrika müdürü Suat Altun ve Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Nuri Murat’ı ziyaret ederek tebrik etti.

Büyükşehir Belediyesi Tarafından LGS Öncesi Yoğun Tedbirler Alındı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Haziran 2021 Pazar Günü Birinci Oturumu Saat: 09.30’da, İkinci Oturumu Saat: 11.30’da Gerçekleştirilecek Olan Liselere Geçiş Sınavı (Lgs) Öncesinde Bazı Tedbirler Aldı.

Başkan Gürkan Dünya Birincisini Makamında Ağırladı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TÜBİTAK öncülüğünde Amerika’da düzenlenen Regeneron ISEF isimli Uluslararası Bilim ve Mühendislik Fuarı’nda Türkiye’yi temsil ederek, SPIE özel ödül kategorisinde dünya birinciliği elde eden Feridun Balaban’ı makamında kabul etti.

Başkan Güder, Dünya Birincisi Balaban’ı Ağırladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, okul laboratuvarında geliştirdiği projeyle Amerika'da düzenlenen Uluslararası Bilim ve Mühendislik Yarışması’nda (ISEF) SPIE özel ödül kategorisinde birinciliği elde eden 17 yaşındaki lise öğrencisi Feridun Balaban’ı makamında konuk etti.

Depremin Birinci Yılında Depremzede Aileleri Unutulmadı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Ocak depreminin yıl dönümü nedeniyle...