Bakan Haberleri

Bakan Haberleri

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TZOB’u Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ni (TZOB) ziyaret etti. TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Sayın Işıkhan’a tarım sektörünün ve çiftçilerimizin SGK uygulamalarında yaşadığı sorunlar ile çözüm önerilerini iletti.

Bakan Uraloğlu, 13 Milyon İnsanımız Hızlı Tren Konforuna Kavuşacak

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Uraloğlu:'Projenin İlk Bölümünü 2026'da Tamamını İse 2027'de Bitirmeyi Hedefliyoruz'

Turistik Diyarbakır Ekspresi İlk Seferine Uğurlandı

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Turistik Diyarbakır Ekspresi’nin Uzunluğu 1.051 Kilometre Olacak”

Mart Ayında Malatya Havalimanı’nda 55.438 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2024 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Bozdoğan-19 Operasyonlarında Tonlarca Patlayıcı Ve Mühimmat Ele Geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, PKK'ya yöenlik gerçekleştirilen Bozdoğan-19 operasyonlarında 4 ilde 22 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildiğini açıkladı.

Fatih Erbakan, Yeşilyurt'u ve Malatya'yı Emin Ellere Teslim Ettik

 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Malatya'ya gelerek Battalgazi'de binlerce  kişinin katılımıyla Battalgazi Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını  gerçekleştirdi.

Erbakan, Malatya’yı kazanırsak Türkiye’yi de kazanırız

Erbakan Malatya’da Konuştu, Malatya’yı kazanırsak Türkiye’yi de kazanırız

Karakuş: Makama Mevkiye Değer Vermedik, Sermayemiz İnsanlığımız

İnsanlara Tepeden Bakan Belediyecilik Başarılı Olamaz. Oy Potansiyeli Yükselmiş Hizmet Düşmüş, Göreve Geldiğimizde Belediyenin Kapılarını Sökecem..

Başkan Adayı Alataş, Esnaf ve STK’ları Ziyaret Etti

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Sanayi Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan Mobilyacıları Demirciler ve Ağaç işleri konteynerinde bulunan vatandaşları ziyaret etti.

Akçadağ Eğin Mahallesindeki Afet Köy Evleri Sahiplerine Veriliyor

       Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında Afet Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni düzenlendi.

Başkan Gürkan, Çalışmaları Yerinde İnceledi 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve beraberindeki heyet inşa çalışmalarının devam ettiği Malatya Çarşısının bulunduğu alanda incelemelerde bulundular. 

Milletvekili Babacan, Söz Verdiğimiz Gibi Şehrimize Hayırlı Olsun

AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ederek Kayısının Sorunlarını ve çözüm önerilerini istişare etti.

Başkan Gürkan'dan Eski Bakan Özer'e Fahri Hemşerilik Beratı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Eğitim Eski Bakanı Mahmut Özer'e fahri hemşerilik beratını takdim etti