MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya’da Ağır Hasarlı 1205 Bina Yıkıldı

AK Partili Çalık: “Bu yıl 2 bin konut vatandaşlarımıza teslim edilmiş olacak”

Gürkan İle Vali Baruş Yeni İtfaiye Binasında İncelemelerde Bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Valisi Aydın Baruş ile birlikte Yeni İtfaiye Binası’nı gezdi. Yeni İtfaiye Binası fiziki ve teknik özellikleri hakkında bilgiler alan Vali Baruş ve Başkan Gürkan, binanın Malatyalılara hayırlı olmasını dilediler.

Asayiş'de Bugün Malatya

Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı birimlerce yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır. 12.10.2020 günü Kiltepe Mahallesi Paşazade Caddesi üzerinde bir şahıstan 1 havalı tabanca ele geçirilmiş,

Abonelikler E-Devlet Üzerinden Sonlandırılacak

e-Devlet'te yeni dönem: Vatandaşların yıllardır çektiği abonelik çilesi bitecek..

Başkan Güder, Tüm Dünya Mazlumlarına Uzatılan Eli Önemsiyoruz

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Malatya Şubesi Başkanı Ömer Derin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Tüm Dünya mazlumlarına uzatılan elleri ve gönülleri önemsiyoruz” dedi.

Çınar, Bölgemizin Tarihsel Zenginlikleri Yeniden Ön Plana Çıktı

Yeşilyurt’ta Ki ‘Cephe Sağlıklaştırma’ Projeleri Esnaf Ve Vatandaşların Beğenisini Topladı.

Büyükşehir Belediyesi Biz Büyük Bir Aileyiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Elimi Bırakma’ projesi kapsamında 65 yaş ve üzeri yaşlılardan bakıma ve yardıma muhtaç olanların sosyal entegrasyonunun sağlanmasına yönelik çalışmalar hızla devam ediyor.

Rektör Karabulut’a Kayısı Çekirdeği Çalışmaları Ödülü

 Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ)  Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’a 13’üncüsü düzenlenen Yılın Enl’eri Zirvesinde “Yılın En İyi Akademik Girişimciliğe Katkı Sunan Kadın Ödülü” takdim edildi.

Yıldırım, Yeni Gıda Yasası Güvenlikmi Yoksa Sansürmü Getiriyor?

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım TBMM’nin “Gıda, Tarım ve Orman Alanında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Teklifi’nin 28. 29. ve 30. maddelerinin gıdaya yönelik ifade özgürlüğünü kısıtlayıcı düzenlemeler içerdiği gerekçesiyle geri çekilmesi noktasında basına açıklamalarda bulundu.

MALATYAPARK AVM’ye TSE’den Güvenli Hizmet Belgesi

Malatya’nın eğlence, buluşma ve yaşam merkezi MalatyaPark AVM, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından uygulanan Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgeleme Programı’nın şartlarını kusursuzca yerine getirmesi ile Malatya’nın TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ne sahip ilk ve tek alışveriş merkezi oldu…

Tarihsel Süreçte Türkiye Azerbaycan Kardeşliği

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği Türkiye ile Azerbaycan arasındaki ortak tarihe ve kardeşliğe dikkat çekmek amacıyla “Tarihsel Süreçte Türkiye – Azerbaycan Kardeşliği” konulu bir konferans düzenledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gürkan Ve Çalık’ı Kabul Etti

Gürkan: Şehrimizdeki Yatırım Ve Porjelerle İlgili Son Durumu Arz Ettik

Battalgazi Meclisi, Ekim Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Başkan Güder: “Ateşkese İhanet Eden Ermenistan’ı Kınıyoruz”

Toplam 18593 haber.