MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Sadıkoğlu’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Fendoğlu’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Başbuğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü, 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.

Keskin, Dünyanın En Kutsal Mesleğini Öğretmenler Üstlenmiştir

 Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “İstikbal, istiklal ve istikrar öğretmenlerin yetiştirdiği nesiller sayesindedir.” dedi.

Milletvekili Çakır’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Kutsal olduğu kadar mesuliyeti de yüksek bir mesleği icra eden, sevgi ve fedakarlık timsali olan öğretmenlerimiz, gerçekleştirdikleri eğitim öğretim faaliyetiyle adeta istikbalimizi de şekillendirmektedirler.

Başkan Çınar, En Güzel Fidanı, Öğretmenlerimiz Yetiştirir

Beylerderesi Şehir Parkı Millet Bahçesi’nde ‘ 24 Kasım Yeşilyurt Öğretmenler Ormanı’ Kuruldu.

Başkan Gürkan’dan Öğretmenler Günü Mesajı

“Geleceğimizin Teminatı Öğrencilerimiz Sizlere Emanet”

Başkan Güder’den Öğretmenler Günü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayarak, “Gelecek nesli bir hamur misali ellerinde yoğuran, ona şekil veren ve ideal hedefler aşılayan hakları asla ödenmez öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım” dedi.

Başkan Güder’den İnşaat Mühendisleri Odası’na Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam ile birlikte Malatya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Bedir Özten ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Başkan Çınar, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Tebrik Etti

“Değerlerimizi Özümsemiş Nesillerin Yetişmesi Öğretmenlerimizin Elindedir”

Malatya'dan Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne balı olan Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmaları aşağıya çıkarılmıştır.

Altunkaya’dan Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Malatya Yeşilyurt ilçe Başkanı Ercan Altunkaya , 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

Başkan Alpaslan’dan Öğretmenler Günü Mesajı

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Akgün’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “24 Kasım Öğretmenler Günü” Dolayısıyla Mesaj Yayımladı. 

Yeniden Refah Partisi,  Anlamlı Davranışa Anlamlı Yardım

Geçtiğimiz günlerde yaptığı örnek davranışla Malatya basınında yer bulan ve sokak hayvanlarını harçlıklarıyla doyuran Irmak Ozan'a Yeniden Refah Partisi Malatya İl teşkilatından mama desteği geldi.

Toplam 18593 haber.