MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

DSİ Genel Müdürü Yıldız, Su Hayattır, Can Almasın

DSİ Genel Müdürü Yıldız, ’Su yapılarında boğulma tehlikesine karşı uyarı yaptı’’

Sağlık Çalışanlara Yapılan Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz

29.04.2021 Perşembe günü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hasta yakınları tarafından, doktor ve sağlık görevlilerine yapılan saldırıyı öğrenmenin üzüntüsü ve endişesi içerisindeyiz.

Başkan Gürkan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesaj

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayımlayan Başkan Gürkan, Ülkemizin Kalkınmasında Lokomotif Güç Olan Emekçi Kardeşlerimin Gününü Tebrik Ediyorum.

Başkan Güder'den 1 Mayıs Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm emekçilerin gününü kutladı.

Başkan Güder, Semt Kütüphanesi’nin Çalışmalarını İnceledi

Geleceğin teminatı genç nesillere büyük değer veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Merkez Beydağı Mahallesinde yapımına hızla devam edilen ve en kısa sürede tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulacak olan Battalgazi Semt Kütüphanesi’nin inşaat çalışmalarını inceledi.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı olana Asayiş şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Tam Kapanma Kararı, Ekonomik Paketle Birlikte Açıklanmalıydı

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Av. Raşit Alaca Tam Kapanmaya ilişkin bir mesaj yayınlayarak “Ekonomik yönden sıkıntıda olan vatandaşlarımızın herhangi bir destek paketi olmadan evlerine kapatılmaları büyük sıkıntılar yaratacaktır.” dedi.

Başkan Çınar, Beylerderesi Dev Yatırımlarla Cazibe Merkezi Olacak

Başkan Çınar, Beylerderesi’nde Yapımı Devam Eden Millet Bahçesi Ve Seyir Terasını İnceledi.

Yeni Malatyaspor'da Son Dakika'da Gol Yeme Alışkanlığı

Süper Lig'in 38. haftasında Yeni Malatyaspor Sivas deplasmanında Sivasspor'a 1-0 yenilerek tehlikeli bölgeden uzaklaşamadı.

Vali Baruş, Ortaokul Öğrencilerine Yardımcı Kaynak Kitap Dağıttı

Vali Aydın Baruş, 8 sınıf öğrencilerine yardımcı kaynak kitap dağıtım etkinliğine katıldı.

Gürkan: Tam Kapanmada Vatandaşımız Rahat Olsun, Tedbirlerimizi Aldık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yaşanan Pandemi Nedeniyle 29 Nisan Tarihinde Başlayıp 17 Mayıs Tarihinde Sona Erecek Olan Tam Kapanma İle İlgili Gerekli Tedbirleri Aldıklarını Söyledi.

Malatya TSO, Ramazan Yardımı Gıdalarını Yerel Esnaftan Aldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), geleneksel olarak yürüttüğü sosyal yardım faaliyetlerine bu yılda devam ediyor. MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 2 bin 500 aileye ulaştıracakları gıda kolilerini yerel esnaftan temin ettiklerini söyledi.

Büyükşehirden Halı Dokuma Kursu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Turgut Özal Anı Evi içerisinde oluşturulan ve Sağlık Sosyal Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Kadın Aile Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR işbirliğiyle organize edilen halı dokuma kurs merkezini ziyaret ederek kursiyerlere çalışmalarında başarılar diledi.

Olimpik Yüzme Havuzu’ İnşaatı Hızla Yükseliyor

Yeşilyurt Belediyesi ‘Yakınca Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’ İnşaatı Hızla Yükseliyor.

Başkan Güneş, Türkiye-ABD İlişkileri Telefonlaşmanın Devre Dışı

Ülke olarak, iktidar ortaklarının sebep olduğu politik ve ekonomik krizler yüzünden sancılı, zorlu ve maliyeti her geçen gün artmaya devam eden bir süreçten geçiyoruz.

Toplam 18580 haber.