Vali Baruş, Ortaokul Öğrencilerine Yardımcı Kaynak Kitap Dağıttı

Vali Aydın Baruş, 8 sınıf öğrencilerine yardımcı kaynak kitap dağıtım etkinliğine katıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Orhan Gazi Ortaokulunda düzenlenen 8. sınıf öğrencilerine kaynak kitap dağıtım etkinliğine Vali Aydın Baruş, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü, ilgili okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Kanbay, “Bugün sekizinci sınıftan sınava hazırlanan 4 Bin öğrencimize sınav destek materyali dağıtımını gerçekleştireceğiz. Hazırladığımız 4 bin setin her birinde iki kaynak kitabımız yer almaktadır. Daha önce 8000 adet yardımcı kaynak kitap dağıtmıştık. Bununla birlikte toplam 12000 adet yardımcı kaynak kitabı öğrencilerimize ulaştırdık. Hedeflediğimiz gibi, çocuklarımızı hem sınava hazırlamak hem de onların motivasyonlarını, hazır bulunuşluk düzeylerini ve test çözme becerilerini geliştirme noktasında adımları atıyoruz, atacağız.” dedi.

Vali Aydın Baruş sınava girecek öğrencilere hitaben yapmış olduğu konuşmada, “Önemli olan şey ‘Disiplinli Çalışmaktır’, disiplinli çalışarak başarı ivmesini yükseklere taşıyan bir sürü gençlerimiz var” dedi.

Öğrencilerin hayallerini ve geleceğe yönelik hedeflerini de soran Vali Baruş, sınava çok zaman kalmadı. Biliyorsunuz okullara 17 Mayısa kadar ara verildi. Çalışma düzeninizi bozacak motivasyonunuzu engelleyecek şeylerden kaçının, örneğin cep telefonu gibi sizin dikkatinizi dağıtacak araçlardan uzak durmaya çalışın” dedi.

Program Vali Baruş ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlilerinin öğrencilere yardımcı kaynak kitaplarını dağıtmasıyla sona erdi.​​​​​​

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN