MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Doğaya 30.000 Adet Keklik Salındı

Vali Aydın Baruş, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri, Tarım ve Orman İl Müdürü Tahir Macit ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Ahmet Çörtük Doğa ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü Tabiat Parkında süne, kene, çekirge ve tarım alanlarında bulunan diğer zararlılar ile mücadele amacıyla doğaya kınalı keklik salımı gerçekleştirdiler.

Başkan Güder, İlkokul Öğrencilerini Ağırladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Masal Sandığım’ isimli projenin mimarları olan Fırıncı İlkokulu 3.ve 4.sınıf öğrencilerini konuk etti.

Başkan Kaya, Esnaf ve Vatandaş Ziyaretlerine Devam Ediyoruz

(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretleri devam ediyor.

Bakan Yardımcısı Tunç,  Tarım ve Hayvancılık Faaliyetlerini İnceledi

Vali Aydın Baruş, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri, Tarım ve Orman İl Müdürü Tahir Macit, Özal Mahallesindeki meyve bahçelerinde incelemelerde bulundu.

Bakan Yardımcısı Tunç’tan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Gürkan: Bakanlıktan Bugüne Kadar Yapmış Olduğumuz Taleplerin Hepsi Karşılanmıştır.

Başkan Evren, Sicil Affını Bekliyoruz

Sicil Affının çıkması esnaf ve sanatkarlarımız için en önemli bir gelişme olmuş bankalarda da daha rahat kredi kullanılmasının önü açılmıştır.

Gürkan, Lisanslı Depo Teknik Ve Teknolojik Anlamda Önemli Bir Tesis

Başkan Gürkan ile birlikte Lisanslı Depoculuk alanında incelemelerde bulunan Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, Bu Tesisin Kuru Kayısı İmalatı Sektörünü Daha Rekabetçi Kılacağı Kanaatindeyim.

Keskin, Tam Çalışma Dönemi İstiyoruz

Keskin; Tam Çalışma Dönemi İstiyoruz, Bir Düğün 150 Sektörü Etkiliyor.

CHP Ekonomi ve Esnaf Masası Heyeti Bitlis’te!

CHP’Lİ Ağbaba: Bunlar İçin Din, İman, Milliyetçilik Ranttan İbaret!

Başkan Güder: 2 ve 3. Etap Konut Kuraları Temmuz’da Çekilecek

Depremzede ailelerin mağduriyetlerini gidermek için Gelincik Tepesinde yapımı devam eden 2.Etap konutlarında incelemelerde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 2 ve 3.Etap konutlarının kura çekiminin Temmuz ayında yapılacağı müjdesini verdi.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı olan Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Yasadışı Hint Keneviri Ekimi

Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Üretim ve Ar-Ge Sahasında Üretimler Hız Kazandı

“Tarımsal Potansiyelimizi Yeni Üretimlerle Hareketlendiriyoruz” 

Başkan Yıldırım, Malatya Teşvik İle Büyümeye Devam Etsin

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım 6. Sanayi Yatırım Teşvik Bölgesi kapsamında olan Malatya'nın bu teşvik kapsamına devam etmesi gerekliliğini vurguladı.

Başkan Kaya, Sıkılmadık El, Çalınmadık Kapı Bırakmayacağız

(MHP)Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Toplam 18580 haber.