Başkan Kaya, Esnaf ve Vatandaş Ziyaretlerine Devam Ediyoruz

(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretleri devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Milliyetçi Hareket PartisiMalatya Yeşilyurt İlçe Başkanlığı Tarafından Esnaf Ve Vatandaş Ziyaretiyle İlgili Yapılan Açıklama Şöyle:

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanımız Sayın M.Ali Kaya ve Yönetim Kurulu olarak esnaf ve vatandaş ziyaretlerimiz devam etmektedir.

Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt Teşkilatı olarak tüm çabamız; Güzel ilimizin daha ileri bir seviyeye taşıyarak, dertlerine ve sevinçlerine ortak olmaktır. Bu kutlu ve onurlu yolda ayrım yapmadan İlimizde tüm vatandaşlarımız ile bütünleşip sorunlarına ve dertlerine ortak olmaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Teşkilatı olarak yöneticilerimiz ve mahalle temsilcilerimiz ile sıkılmadık el, çalınmadık kapı, hatırını sormadığımız Emekçi bırakmayacağız. Bugünkü ziyaretlerimizi Sıtmapınarı bölgesi, Turgut Temelli mahallesi ve Hasanbey Mahallelerine ziyaretler yaptık. Onların dertleri ile dertlendik sevinçlerine ortak olduk. Esnafımız ve vatandaşlarımızın bir nebzede olsa dertlerine ortak olmaya çalıştık.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı M. ALİ Kaya, Ülkemizin bu zor günlerinde yanlarında olduğumuzu gösterdik. Allah birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi her zaman daim etsin.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN