Başkan Kaya, Sıkılmadık El, Çalınmadık Kapı Bırakmayacağız

(MHP)Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

(MHP)Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Kaya, Zor bir süreçten geçiyoruz ve Allah’ın izniyle hep birlikte bu günleri geride bırakacağız. Yeter ki hep birlik içinde olalım ve bu birlikte hepimizde vardır bundan sonrada bu birliğimiz devam edecektir. Bizler her zaman esnafımızın yanında olduk ve bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz dedi.

Başkan Kaya, Bizler Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt Teşkilatı olarak tüm çabamız; Çıktığımız bu yolda ayrım yapmadan İlimizde tüm vatandaşlarımız ile bütünleşip sorunlarına ve dertlerine ortak olmaktır. Allah’ın izniyle hep birlik içinde olup bu zor günleri atlatacağız. Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Teşkilatı olarak yöneticilerimiz ve mahalle temsilcilerimiz ile sıkılmadık el, çalınmadık kapı, hatırını sormadığımız Emekçi bırakmayacağız. Bu ziyaretlerimiz aralıksız olarak devam edecektir.

( MHP ) Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Bugün ki ziyaretlerimizi Kışla Caddesi, Saray Mahallesi, Fuzuli Caddesi İstiklal Mahallesi ve Akpınar Esnafı ve Akpınar Mahallesinde ziyaretler yaptık. Esnafımız ve vatandaşlarımızın bir nebzede olsa dertlerine ortak olmaya çalıştık. Ülkemizin bu zor günlerinde yanlarında olduğumuzu gösterdik. Allah birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi her zaman daim etsin inşallah.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN