MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Battalgazi'li Üretici Kadınlar Pazardan Oldukça Memnun

Battalgazi'nin Kalbi Kadın Kooperatifi, vatandaşların doğal ve el emeği ürünlere ulaşımını sağlamak üzere kurduğu Hanımeli Pazarı’nı yeniden açtı.

Genç Forvet Cengizhan Akgün Yeni Malatyaspor'da

Yeni Malatyaspor, Elazığspor’da forma giyen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Cengizhan Akgün ile sözleşme imzaladı.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Büyük Bir Katılımla Açıldı

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Büyük Bir Katılımla Açılışı Yapıldı. Çok Sayıda Davetli Katıldı.

MASTÖB Ankara Şube'de Selçuk Kaymaz Dönemi

Kısa adı MASTÖB olan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Ankara Şubesi'nin olağan Genel Kurulu dernek merkezinde gerçekleşti.

Hak-İş Hizmet Sendikası Güçlü Aday Ahmet Bayduz0

HAK-İŞ Hizmet-İş Sendikası Malatya Şube Başkanlığı'na Güçlü Aday ' Ahmet Bayduz'

 Kazanan Malatya’mız Olmuştur

Bursa Malatya Darende Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurulda mevcut Başkan Ali Bozkurt güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

CHP’li Vekiller, Doğanşehir Maden Ocağında

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Malatya’nın Doğanşehir İlçesine bağlı Çığlık Mahallesinde yapılması planlanan maden ocağına ilgili bölgeye giderek açıklamalarda bulundu.

Battalgazi’de “Babalar Günü” Renkli Etkinliklerle Kutlandı

Battalgazi Belediyesi, hayatın gerçek kahramanı babaların ‘Babalar Günü’nü Şemsiye Sokak’ta düzenlenen özel bir etkinlikle kutladı.

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Alaca’dan Basın Açıklaması

Takriben bir yıl önce başlatılan bir soruşturma nedeniyle, 15.06.2021 tarihinde Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan ancak isnat edilen suçlama ve soruşturmanın seyri açısından tarafımızca manidar karşılanan eş zamanlı bir operasyon sonrasında, işbu soruşturma/operasyon bazı basın yayın organları tarafından haberleştirilmiş ve inşaat şirketi sahipleri ile olan akrabalık bağım üzerinden ve bir dönem şirketin avukatlığını yapmış olmam nedeniyle şahsımı hedef alan haberler yapılmaya başlanmıştır.

Fendoğlu, Malatyalı Gazi Mert Can Fırtına'yı Evinde Ziyaret Etti

“Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu Malatyalı Gazi Mert Can Fırtına'yı Evinde Ziyaret Etti”

Vali Baruş, Fetih Tekstil Çalışanlarının Babalar Gününü Kutladı

Vali Aydın Baruş Babalar Günü münasebetiyle 2.OSB’DE faaliyet gösteren Fetih Tekstil işletmesini ziyaret ederek buradaki çalışanların ‘Babalar Günü’nü kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı’nın Hekimhan Çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Teşkilatı güne Hekimhan çıkarması ile başladı.

Sadıkoğlu, Başarı Sıralamalarındaki Yerimiz Artacak

Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında gösterilen Baykan Denim Konfeksiyon A.Ş’yi tebrik eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Malatya’daki üretim alanlarımızın gelişimi için gösterdiğimiz gayretlerin sanayimizin önünü açacağına ve önümüzdeki yıllarda İSO 500 gibi ulusal başarı sıralamalarında daha fazla firmanın Malatya’yı temsil edeceğine inanıyoruz” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Vahap Küçük’ü Unutmadı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatyalı İş İnsanı ve eski Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ü vefatının sene-i devriyesinde İpek Caddesinde bulunan Vahap Küçük Hayır Çarşısı’nda düzenlediği programla andı.

Büyükşehir Belediyesi Kurban Kesim Kursu Düzenliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Veteriner ve Hayvanat Bahçesi Şube Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı öncesi, büyükbaş ve küçükbaş sertifikalı kurban kesim kursu düzenleniyor.

Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Hanımeli Pazarı Yeniden Kapılarını Açtı

Kadınlara güç katan Battalgazi'nin Kalbi Kadın Kooperatifi, vatandaşların doğal ve el emeği ürünlere ulaşımını sağlamak üzere kurduğu Hanımeli Pazarı’nı yeniden açtı.

Toplam 18580 haber.