Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Büyük Bir Katılımla Açıldı

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Büyük Bir Katılımla Açılışı Yapıldı. Çok Sayıda Davetli Katıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği açılışı, Battalgazi ilçesi Dabakhane Mahallesi Halep Caddesi Tuna iş merkezinde gerçekleştirilen açılışa büyük bir katılım oldu. Derneğin açılışına bazı siyasi parti İl Başkanları ve temsilcileri, Sivil toplum kuruluşu Dernek Başkanları ve yine dernek temsilcileri, Bazı basın kuruluşlarının dernek başkanları, Davetliler, vatandaşlar, basın mensubu, Dernek yönetimi ve üyeleri katıldı.

Açılış Sonrası Bir Değerlendirme Yapan Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Şöyle dedi: 

Birlik ve Beraberlik Mesajları veren Başkan Alpaslan, Yeter ki bizler Ülke olarak hep birlik içinde olalım. Bizler Ülke olarak her zaman zor dönemlerde hep birlik içinde olduk ve bundan sonrada Allah’ın izniyle birlik ve beraberlik içinde olacağız. Bu güzel Ülke hepimizindir hep birlikte sahip çıkmalıyız dedi.

Başkan Alpaslan, "Derneğimiz, Ülkemizde yaşayan insanlar arasında ırk, dil, din, renk, cinsiyet ve mezhep ayrımı yapmaksızın bedensel, zihinsel, ruhsal ve toplumsal yönden tam gelişmiş, vatan ve millet şuuruna sahip olan, bilim ve üstün ahlaki değerlerle donanmış, eğitim ve kültür seviyesi yüksek, aile bağları güçlü vatanını seven bireyler olarak yetişmelerine katkı da bulunmak, sosyal kültürel faaliyetler yapmak ve yapılmasını sağlamaktadır.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği olarak Malatya’mız için çok önemli çalınmalarımızın olduğunu ve yapılacak bu çalışmalarımızı yönetim kurulunda görüşüldü ve sırasıyla gereken çalınmalarımız yapılacaktır. Özelikler derneğimiz tarafından yapılan en önemli çalışmalarımızda Ülkemiz için şehit olan kardeşlerimizin alilerine sahip çıkacağız, destek olacağız ve olmaya mecburuz. Yine Ülkemiz için gazi olan kardeşlerimize destek olunarak sahip çıkılacaktır.

Derneğimizin amacı Ülkemize ve yine Malatya’mıza faydalı olmak için ve en önemli olan çalışmalarımız özellikle gençlerimizin geleceği için dernek olarak elimizden gelen tüm imkânlarımızı zorlayarak gençlerimize destek ve sahip olmaktır. Gençlerimiz bu Ülkenin geleceğinin teminatlarıdır. Bizler gideriz ama geride inançlı, diri ve yine vatanını, Bayrağını, Ezanını, kuranını seven gençlerimiz vardır ve var olacaktır. Bu vesileyle bizlerde gençlerimize sahip çıkmalıyız ve bu sebeple de imkân vermeliyiz.

Alpaslan, Derneğimizin en önemli projelerinden biriside, Nerdeyse Ülke olarak kitap ve gazete okuma sayılarımız nerdeyse kalmamıştır. Bizler dernek olarak zaman içinde özelikle gençlerimizi kitap ve gazete okumaları için yapacağımız bir çalışmayla hep birlikte kitap ve gazete okuması için çalışacağız. Mutlaka kitap ve gazete okumalıyız, İnşallah en kısa zaman içinde bu çalışmalarımızı hayata geçiririz.

Sosyal Medya’ya dikkat etmeliyiz. Tabi ki sosyal medyayı takip etmeliyiz. Birazda olsa internetten uzak kalmalıyız ve dikkat etmeliyiz. Bakıyoruz nerdeyse gün boyu herkes internetle uğraşıyor. Tabi ki internet iyidir ama birazda kitap ve gazete okumalıyız. Bizler hiç bir zaman sosyal Medya’ya ve internete karşı değiliz ve bizlerde kullanıyoruz. Bizler dernek olarak yapacağımız işlerin fazla olduğunu biliyoruz ve dernek yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte Ülkemiz ve yine Malatya’mız için çalışacağız, hizmet edeceğiz.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler bu gün derneğimizin açılışını yaparak bizleri yalnız bırakmayan bu önemli günümüzde yanımızda olan bazı siyasi parti İl başkanları ve temsilcileri, STK Başkanları ve temsilcileri, kurum ve kuruluşların kıymetli temsilcileri, Bazı basın kuruluşların kıymetli başkanları, davetli ve basın mensuplu kardeşlerimiz bu açılımıza katılarak bizlere güç vermiştir dedi.

Başkan Alpaslan, Derneğimizin açılışına işlerin yoğunluğundan dolayı katılmayan siyasilerimiz ve belediye başkanlarımız, Kıymetli büyüklerimiz dostlarımız bizleri arayarak derneğin açılışından dolayı hayırlı olsun dileklerini iletiler. Derneğimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere ve misafirlerimize bizleri yalnız bırakmadıklarından dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım, üyelerim adına kendilerine şükranlarımı sunuyor kendilerine teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun. Derneğimizin açılışı Ülkemiz ve Malatya’mız için hayırlı olur inşallah.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN