MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kale İlçesine Bağlı Uzunhüseyin Mahallesinin Asfalt Sorunu Çözüldü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından Kale İlçesine bağılı Uzunhüseyin mahallesinde başlanan asfalt çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Başkan Güder, YKS Sınavına Giren Öğrencileri Yalnız Bırakmadı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yüz binlerce öğrenciyi ilgilendiren ve bugün başlayan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren öğrencilere, sınav öncesi moral ve motivasyon ziyaretinde bulundu.

Arslantepe’nin Unesco Dünya Kalıcı Listesine Girmesinde Sona Yaklaşılıyor

Milattan Önce 5 bin yıllara kadar tarihlenen bir merkez olan Arslantepe’nin UNESCO Kalıcı Listesine alınması noktasında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yapmış olduğu görüşmeler olumlu geçiyor.

Tarihi Yeşilyurt Konaklarında Heyecanlı ve Coşku Dolu Anlar Yaşandı

Kültürel Ve Tarihsel Zenginliklerimizin Işığında Büyüyoruz.

Yolun Karşısına Geçiyordu, Otomobil Çarptı

Malatya’da yolu karşıdan karşıya geçmek isterken otomobilin çarptığı şahısa ilk müdahaleye hemen yakında bulunan özel hastaneden koşarak gelen doktor yaptı.

Başkan Sadıkoğlu’ndan Eyüp Çınar Bebeğe Destek Ziyareti

Sadıkoğlu: “Herkesi gücü nispetinde katkı vermeye davet ediyorum”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Malatya’yı Gezdi

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı da ziyaret ederek bir süre görüştü.

Başkan Samanlı, Çiftçilerimizi Unutmadı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı’ndan Yine Program Dolu Bir Gün.

Malatya Akaryakıt Ve Otogaz Satıcıları Derneği Kongresini Yaptı

Malatya Akaryakıtcılar ve Otogaz Satıcıları Derneği Olağan Kongresinde değerlendirmelerde bulunan Mader Yönetim Kurulu Başkanı Bülent ÖNAL Türkiye akaryakıt piyasası, ülkemizin en büyük sektörlerinden biri olarak hayatın her alanına dokunmaktayız.  

Deva Partisi Kadın Kolları Çalışmalarına Başladılar

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları çalışma grubu başkanı Tuğba Farımaz, Partimizin çalışmaları ve misyonu hakkında halkımızı bilinçlendirmek İçin Malatya merkezde 3 noktada tanıtım stantı açtıklarını dile getirdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, Başkan Gürkan’a Ziyaret

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 35. Olağan Meclis Toplantısı için ilimize gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Battalgazi Her Mevsim Çiçek Kokuyor

52 Bin Çiçek Ve Süs Bitkisi Toprakla Buluştu.

Belediye Başkanları Şehirlerin Doktorlarıdır

Yeşilyurt Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği 35.Olağan Meclis Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Kurban Bayramı Öncesi Alınacak Tedbirler Görüşüldü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı Başkanlığında Kurban Bayramı öncesinde yapılacak çalışmalar ve alınacak tedbirlerle alakalı olarak bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplam 18580 haber.