Malatya Akaryakıt Ve Otogaz Satıcıları Derneği Kongresini Yaptı

Malatya Akaryakıtcılar ve Otogaz Satıcıları Derneği Olağan Kongresinde değerlendirmelerde bulunan Mader Yönetim Kurulu Başkanı Bülent ÖNAL Türkiye akaryakıt piyasası, ülkemizin en büyük sektörlerinden biri olarak hayatın her alanına dokunmaktayız.  

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Akaryakıtcılar ve Otogaz Satıcıları Derneği Olağan Kongresinde değerlendirmelerde bulunan Mader Yönetim Kurulu Başkanı Bülent ÖNAL Türkiye akaryakıt piyasası, ülkemizin en büyük sektörlerinden biri olarak hayatın her alanına dokunmaktayız.  Ulaşım, inşaat ve sanayi sektörleri olmak üzere tüm sektörlere yüksek standartlarda uygun, en iyi kalitede yakıt sağlayarak ülkemizin gelişimine katkı sağlamaktadır. Bu anlamda temennimiz; refah seviyesi yüksek ve güçlü bir ekonomi elde etme yolunda istikrarlı bir şekilde ülkemizin gelişimini ilerletmesidir.

 MADER olarak misyonumuz, üyelerine en iyi hizmeti sunmak,  sektörün değişim ve gelişimi adına çalışmalar yapmaktadır. Derneğimiz 2003 yılından beri,  üyesi olan sektör temsilcileri arasında dayanışma sağlamayı amaç edinmiştir. Kurulduğu günden bu yana üyelerini en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olan derneğimiz, gün geçtikçe gücüne güç katarak yoluna devam etmektedir.

7/24  en üst düzeyde hizmet veren  bayilerimiz tüketici haklarının korunmasına ve müşteri memnuniyetine son derece önem verdiklerini söyleyen Bülent ÖNAL, “Biz şu konuda İddia ediyoruz ki, Avrupa’nın en kaliteli ve anlık denetlenebilen istasyonlarına sahibiz. Vatandaşlarımızın hakkını, hukukunu en iyi şekilde savunuyoruz.  Düşük kar marjlarıyla çalışmamıza rağmen, dünya standartlarının da üzerinde bir hizmet kalitesini tüketiciye sunuyoruz.

Gelecek nesillere daha güzel bir dünya, daha sağlıklı bir toplum bırakmak adına bir sivil toplum kuruluşu olarak görevimizin farkındayız ve diğer sivil toplum örgütlerinin de aynı inançla hareket ettiklerine inanıyoruz.

Ülkemizin dünyada kendisine etkili ve saygın bir yer edinmesi için yalnızca devletlerarası ilişkiler yeterli değil, etkin çalışmalar yapan, bu arenada ülkemizi başarıyla temsil edecek sivil toplum örgütlerine ihtiyacı vardır. Sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerinin arttığı çağımızda, ticari, bilimsel, kültürel, sanatsal, düşünsel alanlarda toplumlararası ilişkiler büyük önem kazandı. Başka bir deyişle uluslararası ilişkiler gittikçe daha çok “sivil”leşti, devlet-dışı, hükümet-dışı bir kimlik kazandı. Uluslararası kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri toplumsal kararların alınmasında seçilmişlerle birlikte rol alıyorlar. Uluslararası camia ve sivil toplum örgütlerinin rolü seçilmişlerin yerini almak değil, katılımcı bir anlayışla onları desteklemek ve iyileştirmek için sorgulamaktır. Ülkemizin lider ülkelerden olma iddiası, ancak toplumumuzun her kesimi ile katılımcı demokrasiyi benimsemesi ve yaşaması ile gerçekleşebilir. Eğer dünyanın daha iyi bir yer olmasını istiyorsak, daha rahat çalışabileceğimiz, daha huzurlu yaşayabileceğimiz bir ortam istiyorsak hepimize sorumluluklar düştüğünü kabul etmeli ve sivil toplum örgütlerinde aktif olarak yer almalıyız.

2019 Şubat ayında çıktığımız yolda sektör temsilcilerimizi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içinde olduk. 3 yılı aşkın süreçte destelerini esirgemeyen, şahsıma her konuda destek olan başta Yönetim Kurulu Üyelerimiz olmak üzere  tüm üyelerimize huzurlarınızda  sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

                 

    YÖNETİM KURULU                                                        

BÜLENT ÖNAL                          
KAHRAMAN KAVUK                
H.EMİN ILICAK                           
HASAN DEMİR                          
ARİF AKSOĞAN                     
FATMA ATAYIK OĞUŞGİL
GÜLER YALÇIN                        
MEHMET TOMO                        
GÖKHAN GÖK                         
İBRAHİM AYDOĞAN                
BÜLENT GÜNGÖR                            
MUZAFFER ACAR                  
BEDİR BAYKARA                   
ONUR ERDOĞAN                 
SERKAN ASLANÖZ 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN