Deva Partisi Kadın Kolları Çalışmalarına Başladılar

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları çalışma grubu başkanı Tuğba Farımaz, Partimizin çalışmaları ve misyonu hakkında halkımızı bilinçlendirmek İçin Malatya merkezde 3 noktada tanıtım stantı açtıklarını dile getirdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Tuğba Farımaz,  DEVA Partisi Malatya İl Başkanlığı ve Battalgazi İlçe Başkanlığı öncülüğünde Kadın Çalışmaları ve Gençlik Çalışmaları başlattık dedi.  Bizler DEVA Partisi olarak her zaman halkımızla birlikte olduk ve halkımızla iç içe olduk ve olmaya devam edeceğiz. Ülke olarak şu anda zor bir süreçte geçiyoruz. Pandemi nedeniyle esnafımız ve yine halkımız çok zor bir dönem içindeler. İnşallah bu zor sureci hep birlikte atlatacağız ve güzel günler hepimizi bekliyor.

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları Başkanı Tuğba Farımaz,  Malatyalı hemşerilerimizin partimize gösterdikleri ilgiden dolayı şahsım ve partim adına tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz dedi ve Allah hepinizden razı olsun dedi. Bizler yola çıkarken biz demedik ve bizler dedik ve hep birlikte Ülkemizin geleceği için çalışacağız ve çalışmalıyız ve bu güzel Ülke hepimizindir. Başkan Farımaz, açtığımız bu stantlarımızda vatandaşlarımız üye oluyorlar buda bizleri memnu etmektedir ve bizler güç ve heycan veriyor.  DEVA Partisi Battalgazi İlçe Teşkilatımız Kadın ve Gençlik Kollarımız Olarak Malatya'nın 3 Noktasında 26 Haziran Cumartesi Gününe Kadar Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz Dedi.

Gençlik Kolları Başkanım Yakup Coşkun, Başkanım ile birlikte Soykan Parkı Önü, Hürriyet Parkı Önü ve Malatyapark AVM Olmak Üzere 3 Noktada üye kaydı Stantı Kurduk.  Stantlarımıza vatandaşlarımız oldukça ilgi gösteriyor. Vatandaşlarımızın partimize gösterdikleri ilgiden dolayı tüm halkımıza teşekkür ediyorum dedi. Gençlik Kolları Başkanım Coşkun, Bizim kapımız her zaman tüm hemşerilerimize açıktır ve bizler her zaman hemşerilerimizin yanındayız dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN