MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya Standı Önemli İsimleri Ağırladı

İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Gastronomi Turizmi Fuarında yer alan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın standı ikinci gününde de birçok önemli ismi ağırladı.

Memleket Partisi Malatya İl Teşkilatı Basınla Bir Araya Geldi

Memleket Partisi Malatya Kurucu İl Başkanımız Benay Turfanda Çinkılıç Basınla buluştu. Başkan Çinkılıç Birlik ve beraberlik mesajlarını verdi.

Darende Sanayi Esnafından Başkan Gürkan’a Teşekkür

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Darende Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Ziyarete Başkan Gürkan’ın yanı sıra MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ile şube müdürleri katıldı.

Başkan Güder’den Battalgazi Kayısı Hasadı Fotoğraf Maratonuna Davet

Battalgazi Belediyesi tarafından 1 ile 4 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan “Battalgazi Kayısı Hasadı Fotoğraf Maratonu” konulu ödüllü fotoğraf yarışması başvurularının herkese açık olduğunu belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bu özel yarışmaya tüm Malatyalıları davet etti.

Başkan Gürkan, Sporcumuzun Başarısı Bizleri Gururlandırmıştır

Özbekistan’da 15-21 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Kick Boks Şampiyonası’na katılarak Avrupa Şampiyonu olan Malatyalı sporcu Okan Yamadağ ve Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mahmut Cücemen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Başkan Çınar, MTTB’nin ‘15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’ Programına Katıldı

“15 Temmuz, Milli Direnişin Şanlı Sembolüdür”

Siyaset Bilimci Prof. Dr. Şahin’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

MTTB Malatya İl Başkanlığının Daveti Üzerine Malatya’ya Gelen Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı Makamında Ziyaret Etti.

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatında Pastalı Kutlama

İyi Parti Yeşilyurt İlçe teşkilatı Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği İlçe Kongresinin 1. Yılında partililerle birlikte yaş pasta keserek kutladılar.

Başkan Gözükara, Bizler Şehitlerimizi Unutmamalıyız

Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Gözükara, 08 Mayıs 2016 Yer Nusaybin Hendek, operasyonu Kahraman Askerlerimiz Terörist ile göğüs göğüsse çarpışıyor, Alan temizlendi ve evlerde saklanan Teröristler aranırken binaya yerleştirilen EYT tipi patlayıcı tuzağından üç Mehmetçiğimiz Şehitlik mertebesine yükseldi.

Battalgazi’de "En İyi Narkotik Polisi Anne" Projesi Tanıtıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi kapsamında Battalgazi Belediyesi personellerine eğitim semineri düzenlendi. Seminerde konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Gençlerimizi uyuşturucudan korumalıyız. Bu noktada en büyük görev ise annelere düşüyor” dedi.

Gürkan, Çürümeye Terk Edilen Milli Serveti Ekonomiye Kazandırıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan çalışmaların devam ettiği Yimpaş binasında incelemelerde bulundu.

Arvas, Başkan Çınar’a Hizmetlerinden Dolayı Teşekkür Etti

AK Parti Genel Merkez Tanıtım Ve Medya Başkan Yardımcısı Ömer Arvas, Lezzet Caddesini Gezdi.

Rekolte Düşük Olduğu İçin Mi Açıklanması Geciktiriliyor

Ağbaba; “Hasat Başladı Zahmet Olmazsa Şu Rekolteyi Açıklayın Artık” Rekolte Düşük Olduğu İçin Mi Açıklanması Geciktiriliyor?

FKA TRB1 Bölgesinin Entegre Turizm Rotalarını Belirliyor

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından TRB1 Bölgesinin (Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli) entegre turizm rotaları belirlenerek turizme kazandırılıyor.

Altın Adamlar Spor Kulübü Başarıdan Başarıya Koşuyor

Altın Adamlar spor kulübü 2021 Yılı  Dönem KYU ve 1. Dan Sınavını Başarıyla Tamamladı.

Toplam 18580 haber.