Altın Adamlar Spor Kulübü Başarıdan Başarıya Koşuyor

Altın Adamlar spor kulübü 2021 Yılı  Dönem KYU ve 1. Dan Sınavını Başarıyla Tamamladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Altın adamlar Spor Kulübü,  2021 yılı  2. Dönem  KYU SINAVI  ve 2021 yılı  1. dönem  SİYAH UŞAK  1.DAN  sınavını Altın Adamlar Spor Kulübün de Gerçekleştirdi.. Başarılı olan öğrenciler yeni kemerlerini Sedat Turgut, hocalarından aldılar. Heyecanın doruk doruk aktığı ve nefeslerin tutulduğu KYU sınavında, başarılar herkese mutluluk kattı.

Pandemi sürecinde, antrenmanlarına ara vermeden devam eden öğrenciler, yeteneklerini bugün yapılan KYU sınavında sergilediler. Sevinçleri yüzlerinden okunan öğrencilerin, kemerlerini antrenörleri Sedat Turgut, tarafından, takdim edildi.

Konu ile ilgili basın açıklaması yapan Sedat TURGUT, her yıl belli aralıklarla, Karate Federasyonumuzun belirlemiş olduğu tarihlerde, yapılan KYU sınavının bugün salonumuzda, öğrencilerimizin 2021 yılı  2.dönem  KYU SINAVI  ve 2021 yılı  1.dönem  SİYAH KUŞAK  1.DAN  sınavı  yaptık.  Tüm öğrencilerim yıl boyunca çalışmalarını bugün sergileyerek, Kemer atladılar. Turgut, buradan öz veri ile çocuklarını yılmadan bıkmadan haftanın belirli günleri çocuklarını, Karate antrenmanına getiren, Başta veliler olmak üzere, öğrencilerimi tebrik ediyorum. Bu günün küçükleri yarının büyükleri şampiyonları olacak, olan öğrencilerimizi, çocuklarımızı yetiştirmenin sevincini yaşıyoruz dedi. Bu sevinç tüm Malatya'mızın sevinci ve yatırımıdır. Bugün öğrencilerimiz birlikte güzelim Şehrimiz kemer atlamıştır. İlimizde her geçen gün karate do sporuna katılım artmaktadır. Başta siz değerli basın mensupları olmak üzere, Karate do ya destek veren tüm her herkese çok teşekkür ederim. Dedi.

Sınav sonunda, tüm öğrenciler kemer atlamanın sevincini yaşadılar. Program Hatıra Fotoğrafları çekilmesiyle son buldu. Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN