İyi Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatında Pastalı Kutlama

İyi Parti Yeşilyurt İlçe teşkilatı Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği İlçe Kongresinin 1. Yılında partililerle birlikte yaş pasta keserek kutladılar.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya İl Başkanı Av. Süleyman Sarıbaş’ın da katıldığı kutlama programında İyi Parti Malatya Kadın Politikaları Başkanı Arzu İmik Kayış ve Yeşilyurt ilçe yönetimi de hazır bulundu. Oldukça coşkulu geçen Kutlama Programında konuşan İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

İlçe Başkanı Özcan” Bugün İyi Parti Malatya İl Başkanımızın da katılımıyla İlçe yönetimimizle birlikte İlçe kongremizin 1. Yılı anısına bir araya gelerek kutlama pastamızı hep birlikte kestik. 1 yıl olmasına rağmen özellikle pandemi dönemi olmasına rağmen çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Yeşilyurt İlçe teşkilatımızla birlikte Çalınmadık kapı, Gidilmedik Mahalle, Sokak, Esnaf bırakmadık.

 

 Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde İl Başkanımız Sayın Süleyman Sarıbaş Başkanımızın öncülüğünde ilçe yönetimimizle birlikte gönüllere dokunduk. Ülkemizin içerisinde bulunduğu Ekonomik sıkıntıları bir nebze de olsa rahatlatmak adında sahada sorunları, sıkıntıları birinci ağızdan dinledik.  Esnaflarımızla istişareler ettik. Hazırlaığımız raporları Genel merkeze ulaştırarak halkın, Esnafın, Çiftçinin, Öğrencinin, İşsizin, Fakirin, kısaca herkesin sesi olduk. İstikrarın sağlanabilmesi için çözüm önerilerini sunduk.

 

Burada başarıdaki en büyük gücümüz Yönetimimiz, Kadın Kollarımız ve Gençlerimiz oldu. Gece gündüz demeden bizlerle birlikte çalıştılar. Sizlerden aldığımız güç ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün İyi Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatı olarak Geleceğin Türkiye’sinde İyi Parti Kadrolarının Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Meral Akşener Başkanlığında tüm sorunlara çözüm olacağını biliyor, çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam ediyoruz.

 

Bugün 1 yılını kutladığımız kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, İyi Parti Kadrolarının Türkiye’ye İyi Gelecek diyerek Tüm İyi Parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz” dedi. İyi Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş ise Yeşilyurt ilçe teşkilatının 1. Kuruluş yıldönümünü kutlayarak çalışmalardan dolayı İlçe Başkanı Mehmet Özcan’ı ve yönetimini tebrik etti.

 İl Başkanı Av. Süleyman Sarıbaş” 1. Yılını kutladığımız İyi Parti Yeşilyurt İlçe yönetimini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Her zaman birlik ve beraberlik başarıyı getirmiştir. Bugün burada olan iyi parti Yeşilyurt ilçe teşkilatının birbirinden değerli yöneticilerinin gözlerindeki heyecanı gördükten sonra Geleceğin Türkiye’sinin inşasında İyi Parti Kadrolarının söz sahibi olacağından bir kez daha emin oldum.  Pandemi döneminde Dünyadaki ülkeler gibi Türkiye de büyük bir ekonomik darboğaza düştü. Bunun neticesinde mevcut iktidar her şeyi ben bilirim mantığıyla hareket edince kötü yönetimle birlikte cezasını ise Vatandaşlar ve Esnaflar çekti. Bunlar çözülemeyecek sorunlar değil.

 

 Türkiye’nin kalkınması Genel Başkanımız Meral Akşener Liderliğinde İyi Parti Kadrolarıyla mümkündür. Sayın Genel Başkanımızı Temmuz’un 5 inde Malatya’da misafir edeceğiz. Burada görevin çoğu İyi Parti Hanımlarına düşüyor. Hanımlardan biraz daha fazla özveri bekliyoruz. En iyi şekilde genel başkanımız misafir edelim. Yılmadan, Yorulmadan, Gayret ve azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü; Ülkemizin buna ihtiyacı var. Bizler sahip çıkacağız. Çalışacağız, Üreteceğiz, İyi Parti Kadrolarının farkını çalışma azmini göstereceğiz. Bir olacağız, İri Olacağız, Diri Olacağız. Ayrıştırmadan herkesi kucaklayacağız.

Tekrar İyi Parti Yeşilyurt ilçe Başkanı Mehmet Özcan’ı ve teşkilatını kutluyor daha nice yıldönümlerinde birlikte olmak dileğiyle hayırlı olsun diyorum. Konuşmaların ardından İyi Parti amblemli ve Renklerinden oluşan Yaş Pasta hep birlikte kesilerek partililere ikram edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN