MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

‘Babama Mektup’ Yarışmasının Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Babalar Gününe özel ‘Babama Mektup’ yarışması ödül töreni Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonun da gerçekleştirildi. 

Gürkan, Hemşerilerimizin Dualarıyla Allah Yolumuzu Aydınlık Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak İlçesi Ciritbelen ve Karıncalık Mahallelerine yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Çınar, İlçemize Yeni Bir Cazibe Merkezi Kazandıracağız

Başkan Çınar, Yeni Belediye Hizmet Binası İnşaat Alanındaki Çalışmaları İnceledi.

Tütüne Hapis Cezası Yürürlüğe Girdi!

TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında Ak Parti sıralarına, “Gözünüz aydın, yabancı sigara şirketlerine verdiğiniz sözü tuttunuz, muradınıza erdiniz! 2017 yılında çıkarttığınız sarmalık tütün ticaretine 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezasını öngören zulüm yasanız 1 Temmuz 2021 tarihinde yürürlüğe giriyor.

Su Borcu Olanlara Müjde!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 7326 Sayılı Kanun kapsamında su borçlarının yapılandırılmasının başlandığını, peşin ödeme yapıldığında gecikme bedelinde yüzde 90 indirim uygulanacağının müjdesini verdi.

Keskin, Kısıtlamaların Kaldırıldığı İlk Gün, Daha Siftah Yapmadan Zam Yapıldı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, elektrik ve doğalgaza gelen zamlara tepki göstererek, “Kısıtlamaların kaldırıldığı ilk gün, daha siftah yapmadan ilk gün elektriğe ve doğalgaza zam geldi, oldu mu şimdi?” dedi.

Battalgazi’de Ödüllü Fotoğraf Yarışması Başladı

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin kültürel, tarihi ve doğal zenginliğini gözler önüne sermek ve Malatya’nın simgesi haline gelen Kayısının tanıtımına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen ve 4 gün sürecek olan “Battalgazi Kayısı Hasadı Fotoğraf Maratonu” konulu ödüllü fotoğraf yarışması başladı.

Başkan Gürkan, Hemşerilerimize Ne Kadar Minnet Duysak Azdır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt İlçesine bağlı Durulu, Fatih, Kuşdoğan ve Çayırköy mahallelerine yapılan 17 km’lik asfalt çalışmalarını inceleyerek Çayırköy mahallesinde bölge muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ağbaba, Yahu Söke Söke Alacaksan Milletin Parasını Bu Sahtekârdan Al

Ağbaba'dan Erdoğan- Hariri Görüşmesine Tepki: Türkiye'yi Soyan Sahtekâr Saray'da Ağırlanıyor.

Yaz Spor Okulları Ve Futbol Okulunun Bilgilendirme Toplantısı

Yeşilyurt Belediyesi 2.Yaz Spor Okulları Ve Futbol Okulunun Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı 

TOKİ, Modern ve Konforlu Konutlar Vatandaşın Yüzünü Güldürdü

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan ve 24 Ocak 2020’de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Elazığ ve Malatya'da TOKİ tarafından yeni yapılan konutlarla vatandaşlar modern ve konforlu evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Doğalgaza, Elektriğe ve LPG'ye Okkalı Zam Geldi

Koronavirüs salgınında iple çektiğimiz yeni normalleşme ayı olan Temmuz, zam ayı olarak başladı. Doğalgaza, elektriğe ve LPG'ye okkalı zam geldi.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan'ın Acı Günü.

Prof. Dr. Şahin’den Başkan Güder’e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milli Türk Talebe Birliği (MTBB) Malatya Şubesi tarafından düzenlenen ’15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’ konulu söyleşiye konuşmacı olarak katılmak için Malatya’ya gelen Prof.Dr. Mehmet Şahin’i makamında konuk etti.

Toplam 18580 haber.