MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Battalgazili Kadınlar Malatya Motifli Halılar Dokuyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla Sosyal Belediyecilik faaliyetleri kapsamında Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında açılan Halı Dokuma kursu ile kadınlar hem meslek öğreniyor hem de ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar.

Gürkan’dan 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Çınar, Akçadağ Dayanışma Derneği Yönetimiyle Bir Araya Geldi

“Malatya İçin Hep Birlikte Çalışıyoruz”

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği’nde Bayramlaşma Programı

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği tarafından Robinson Kafede Bayramlaşma programı düzenlendi. Bayram programına dernek yönetimi ve dernek üyeleri katıldı.

Yeşilyurt Belediyesi Gedik Namazgâh’ta Bayram Namazı Heyecanı Yaşandı

“Bayram; Dostluğu, Sevgiyi Ve Geleceği Paylaşmaktır”

Başkan Güder, Bayram Namazını Battalgazililerle Birlikte Kıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Bayram namazını Eskimalatya’da bulunan 800 Yıllık Namazgâhta çok sayıda vatandaşla birlikte eda ederek, tüm İslam âlemi için dua etti.

Bayramda Kolluk Kuvvetleri ve Sağlık Çalışanları Ziyaret Edildi

Vali Aydın Baruş, bayram namazı sonrası Şehitliği ziyaret ederek şehit asker ve polislerin kabirlerinde şehitlerin aileleri birlikte dua etti.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Başkan Güder, Battalgazi’mize Modern Bir Okul Daha Yapılıyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Ocak depreminde Battalgazi’deki bazı okulların hasar görmesinin ardından Malatyalı iş adamı Mehmet Ali Aydınlar tarafından ilçeye yaptırılan 24 derslikli “Mehmet Ali Aydınlar Malatya Lisesi” okul inşaat çalışmalarını inceledi.

Başkan Şengönül’den Kurban Bayramı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, Kurban Bayramı dolayısıyla çeşitli açıklamalarda bulundu. Bayramların maneviyatına değinen ve önemini vurgulayan Başkan Şengönül; “Bayramlar; huzur ve birlikteliğin sembolüdür.

Başkan Samanlı’dan Kurban Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Kurban Bayramı sebebiyle çeşitli açıklamalarda bulundu. Kurban Bayramı’nın önemine değinen ve tüm insanları yardımlaşmaya davet eden Başkan Samanlı; “ Kurban Bayramı paylaşmaktır.

Milletvekili Fendoğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu Kurban Bayramı Mesajı.

Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı Belgesini Aldı

Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesini Almaya Hak Kazandı

Başkan Özcan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Gürkan, Kıbrıs’ta Coşkuyla Karşılandı

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’na katılmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine giden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan adada bulunan Malatyalı Dernekler ve öğrenciler tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. Başkan Gürkan gösterilen yakın ilgi ve coşkulu karşılamadan dolayı hemşerilerine teşekkür etti.

Toplam 18580 haber.