Başkan Şengönül'den Kurban Bayramı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, Kurban Bayramı dolayısıyla çeşitli açıklamalarda bulundu. Bayramların maneviyatına değinen ve önemini vurgulayan Başkan Şengönül 'Bayramlar huzur ve birlikteliğin sembolüdür.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, Kurban Bayramı dolayısıyla çeşitli açıklamalarda bulundu. Bayramların maneviyatına değinen ve önemini vurgulayan Başkan Şengönül; “Bayramlar; huzur ve birlikteliğin sembolüdür. Kurban Bayramı da kardeşliğin, dostluğun, geleceğin paylaşıldığı müstesna anlardan biridir.” dedi. Başkan Turgay Şengönül’ün bayrama ilişkin diğer açıklamaları şöyle;

BAYRAMLAR HUZUR VE BİRLİKTELİĞİN SEMBOLÜDÜR

“Maneviyatın, duanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın, sevgi ve şefkatin simgesi olan bir bayrama daha, mübarek Kurban Bayramı'na ulaşmış bulunuyoruz.

Bayramlar; huzur ve birlikteliğin sembolüdür. Kurban Bayramı da kardeşliğin, dostluğun, geleceğin paylaşıldığı müstesna anlardan biridir.

Aynı sofraya oturup aynı ekmeği paylaşacağımız günler geldi çattı. Şimdi Ülkü Ocakları olarak aşımızı, ekmeğimizi hemşehrilerimizle paylaşıp ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünü güldürme vaktidir. Yüce Allah’ın rızasına talip olan her mümin gibi bizler de bu düşünceden hareketle Kurban Bayramı boyunca ihtiyaç sahibi herkese ulaşacak ve hanesine kurban eti girmemiş tek bir aile kalmayıncaya dek çalışmalarımıza devam edeceğiz.

SEVABI OCAĞINIZA, DERİSİ OCAĞIMIZA

Ülkü Ocakları Malatya İl Teşkilatı olarak başlatmış olduğumuz “ Sevabı Ocağınıza, Derisi Ocağımıza” kampanyamıza tüm Malatya’dan destek bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde sürdüreceğimiz bu kampanyada sizin de bir katkınız olsun isterseniz belirtmiş olduğumuz irtibat numaralarından bizlere ulaşabilirsiniz.

Tüm Türk-İslam Alemi’nin Kurban Bayramı mübarek olsun. Bayramın vatanımız, milletimiz ve nezih şehrimiz için hayırlı günlere vesile olması dileklerimle, Hayırlı Bayramlar diliyorum.”

İRTİBAT NO: 0552 552 14 44- 0555 177 46 82

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN