Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği'nde Bayramlaşma Programı

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği tarafından Robinson Kafede Bayramlaşma programı düzenlendi. Bayram programına dernek yönetimi ve dernek üyeleri katıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği tarafından Robinson Kafede Bayramlaşma programı düzenlendi. Bayram programına dernek yönetimi ve dernek üyeleri katıldı.

Başkan Ayşe Alpaslan’ın Açıklaması Şöyle:

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Kurban Bayramı nedeniyle dernek yönetim kurulu ve dernek üyeleriyle bir araya gelerek bayramlaşma programı düzenlendik. Bu bayramlaşma programında bizleri yalnız bırakmayan, başta dernek yönetimi ve yine dernek üyelerimize şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Alpaslan, Bizler Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği olarak birlik ve beraberliğimizi en iyi şekilde icra ediyoruz. Bizler her zaman birlik içinde olduk, bundan sonrada bu birliğimiz devam edecektir dedi. Yeter ki bizler hep birlik içinde olalım, başarı kendiliğinden gelir. Bu birliğimizde zaten vardır ve her zaman var olacaktır dedi.

Bizler bugün burada dernek yönetimi ve dernek üyelerimizle birlikte bayramlaşma programında bir araya gelerek bayramlaşma programını düzenledik. Zaten bizler dernek olarak her ay 2 ve 3 defada olsa bir araya geliyoruz. Dernek toplantılarımızda bizler yönetim kurulu ve dernek üyelerimizle hep birlikte bir aradayız ve dernekle yapılacak tüm çalışmalarımıza birlikte karar veriyoruz dedi. Bizler derneğimizi kurarken biz demedik, bizler dedik ve yolumuza en iyi şekilde devam ediyoruz ve bu vesileyle tüm İslam âleminin kurban bayramlarını tebrik ediyor, tüm İslam âlemine hayırlı bayramlar diliyorum dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bu güzel ve anlamlı bir günde dernek olarak hep birlikteyiz dedi. Bayram olması nedeniyle çok arkadaşımızda tatilde ve yine il dışında olduğu için bu bayramlaşma programımıza katılamamıştır. Bu bayramlaşma programımıza katılamayan arkadaşlarımız bizlere telefon açarak ve yine sosyal medyada bizlere ulaşarak teşekkür etmişlerdir. Bayramlaşma programımıza katılmaya arkadaşlarımıza iyi tatiller ve iyi bayramlar diliyoruz. Bizleri yalnız bırakmayıp bayramlaşma programımıza katılan arkadaşlarımıza şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.

Dernek Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek bayramlaşmasında, dernek yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN